femeie_singura

Ai peste 30 de ani și îți dai seama că vremea trece, ești femeie și oricum frumusețea nu contează, ai maturitatea necesară să o dai pe gândire mai mult decât ai făcut-o în anii tineri ce tocmai au trecut val vârtej pe lângă tine, ești singura gânditoare tristă la ce ar putea să-ți ofere viitorul? Ia taurul de coarne! Da, înjură-mă cu patos, beștelește-mă cum îți vine la gură, trage-mă de urechi pentru că merit, dar încalecă situația acum cât e caldă scoasă din cuptorul vieții și dă-i bice!

Din păcate, citești bloggerițe cu vorbele la ele bătute de perfecțiunea dorit nereușită a vieții, speri încă la cai albi pe pereți și un prinț călare pe ei? Îți percutează sufletul gingaș de femeie la articole care îți spun că trebuie să-l aștepți p-ăla care să te gâdile la butoane mai mult de cât o fac DJ-eii pe melodie, p-ăla care să-ți spună moartea căprioarei în direct pe o bancă în parc într-un clar de lună seducător, p-ăla care să te lingușească nespus cu zeci de flori ofilite deja și pentru care interesul poartă fesul?

Dă-le în gâtu’ mă-sii!

Îți spun sincer și cu mâna la pipotă că, mai toți în floarea vârstei Feți Frumoși cu vrăjelile la ei sunt plecați la mare, ocupați fiind pe căldura asta. La o adică, este adevărat și un Zmeu mai de calitate inferioara, dar cu sufletul mare în pieptu-i pieptos, Zmeu care să te facă norocită în pădurea din care Ileana Cosânzeana a plecat măritată fiind. Fă-ți curaj și acceptă realitatea mai mult decât poveștile știute numai cu încălecat de șa fericite. Cică, este un nemilos prin preajmă. Timpul.