frumusete-castravete-piele-ten_99668400

Castravetele te scapă de celulită, zic ăștia în revista Femeia. Dacă nu mă crede nimeni, pun și link-ul.

Castravetele te scapa de celulita

Dar eu cred că au greșit poza, să-mi fie cu iertare, și chiar nu doresc să supăr pe nimeni! Nu-mi doresc nimic care să ma determine în a sughița, plus alte chestii cu împiedicatul sau sa-mi cada ceva în cap de nevinovat ce sunt! Poate au vrut să fie mai delicați cu ochiul nostru, sper ! Sau mai bine puneau la oha o banană verde necoaptă încă, ori un pulan de polițist american că-i mai tare și mai lung. Poate așa, mintea mea n-o lua razna gândind la celulita care nu dă niciun pic de pace, vrând război, femeilor din lumea întreagă.

Adică, tot leacurile băbești sunt mai de valoare când este vorba de frumusețea unui picior ce se dorește băgător în boala. Ce creme tot felul de soiuri inventate prin laboratoare obscure? Ce soluții medicinale și masaje exprimate în durere de maseuze începătoare, că toate vor, dar nu se pricep ?

Castravetele în celulită, ca și morcovul frați pe viață, este ca frecția săracului în răceală, numai că, are alta valoare nutritivă. Clar ! De, vitamine mai multe, mai legumă chiar n-ar fi după cum arată, mai multă apă în el și vitamina V din belșug, el hidratând și reglând temperatura organismului care-l utilizează asiduu.

Că sar de la una la alta ca un castravete prin gradină, să-mi fie iertată devierea ! Pe picior nu poți să-l lași nici așa cum l-a lăsat mama lui! Fiecare cu norocul ei, și fiecare cu materialul genetic. Dar nici așa ca alea nenorocoase să fie de izbeliștea vieții! Deoarece, celulita se poate urca la cap, ea putând produce stres emoțional cu îmbătrânire precoce a tonusului vieții. Și poate duce la salată de scrânteală din castraveți proaspăt tăiați, sare măruntă cu oțet balsamic din belșug. Fără poftă mare și utilizați cu grijă !