18

Punctul G este cel care vă salvează apoteotic relația dornică de mișcare repetată armonios, ingenios, dar mai ales sănătos. Alungă stresul, se zice din moși strămoși. El se află pe muntele Venus, acolo unde zeița iubirii, așa cum vreți voi s-o cheme, l-a întâlnit în ceas de seară sub balconul din chirpică, pe el, zeul dragostei trupești eterne. D-aia îi zicea Zeu, pentru ca nu obosea deloc, fără pauze. Și toată lumea era mulțumită.

Așa cum ziceam, punctul acela minunat se află la intersecția dintre sălbăticia oferită de pereții din stâncă dură brăzdați de vântul aprig al dorinței ascunse și pasiunea neiertătoare pentru îndrăzneți, iubitori de unicitatea clipelor de dragoste nebună, nebună.

Se povestește din vremuri străvechi despre iubirea reală adusă la perfecțiune de doi, iubire ce trecea normal firesc pe la confluența dintre uitarea de lume și trăiri unic senzaționale, ca apoi, ambii duioși liniștiți să se înalțe către stele luminoase călăuzitoare spre dorință iar și iar. Legenda spune că acest punct există. Și nu este linie.