652x450_100276-studiu-femeile-pot-cere-in-casatorie-in-niciun-caz

De ce vor femeile totul? Întotdeauna când a fost vorba de pus la cale ceva anume între bărbat și femeie, fie că a fost vorba de o relație de serviciu în care ea e șeful, iar el amărâtul, de o amiciție nevinovată între doi purificatori ai vieții vegane sau de o gagicăreală d-aia pusă pe prostii pe oriunde și oricât, femeia și-a dorit totul fără pic de milă. Adică, ceva în genul și imaginați-vă scena, când ea visând cu ochii la rochia de mireasă călătorită după prin Maldive, ca apoi să atingă cu aceleași vise stelele fiind dusă de Superman printre constelații, ii pune lui cuțitul la gât strigându-i în timpane, nu mă mulțumesc cu atât, vreau totul!

Că a fost la serviciu când șefa din ea voia mereu să fie deasupra, faci ca mine, altfel te dau afară de nu te vezi!, că a fost în parc pe banca de sub teii înfloriți, ea cerându-i nici mai mult nici mai puțin luna de pe cer, adu-mi-o p-aia, p-aia o vreau!, totul s-a vrut ca ea. Chiar și-n relația supremă, aia cu iubirea ce n-a existat niciodată apărută din senin când deja toți erau ocupați în ale vieții sensuri întortocheate, femeia s-a trezit spunând ferm. Vreau totul!

Adam ăla a fost cam fraier, dacă mă întrebați pe mine acum la atâția ani lumină de la întâmplare. Păi da, avea și el, amărâtul, un măr pentru vitaminizare, că hop, nu știu ce i-a arătat femeia, ce l-a vrăjit pe la sentimente, ce l-a îmbrobodit pe după pom, că fraierul i l-a dat tot cu tot cu al lui cotor. Adică nu s-a mulțumit și ea cu o bucățică, cu o coajă, cu o sămânță, nu tată, a vrut și cotorul.

Și așa a rămas viața dusă din generație în generație ca un blestem asupra bărbatului, ca el să se lase supus în a da totul femeii. Unde or avea femeile atâtea locuri de depozitat, câte magazii or avea în proprietate, câți angajați or deține, nimeni nu știe! Așa că, le rugăm  pe femei s-o lase mai ușor cu cerutul, poate ar face și ele un pustiu de bine să se mulțumească cu puținul solicitat și luat, asta ca să ne rămână și nouă de-o salată de libertate prin buzunare. Vă rugăăăm!