6-Best-sado-films-trans-europ-express

Ante scriptum: Articolul de mai jos este scris de o tipă bună. Bună la scris. O găsiți aici MissWho

În autobuz, o tipă în jeanși și teneși. Are note mari la facultate și își păstrează în cameră ursulețul pe care l-a primit când avea 5 ani. Are orgasm doar când este lovită peste față. Visează că într-o zi se va muta într-o casă cu subsol unde va avea un întreg arsenal sado-masochist. O cheama Ema.

Ema are o verișoară, Lavinia. E rockerită și bea doar bere neagră. Vara merge în Vamă și se sărută în fiecare seară cu un pletos pe care nu îl duce acasă. Îi e frică. Îi place sexul soft.

Colega ei de clasă, Raluca are o relație de 5 ani cu un tip pe care l-a cunoscut în liceu. Îi place să citească Balzac iarna. E veșnic nemulțumită și zi de zi declară că vrea să îl părăsească. N-a avut un orgasm în viața ei. Visează la cine romantice și ieșiri la operă.

Sora ei se îmbată des și se sărută cu alte prietene de ale ei. Numele ei Violeta. Caută un bărbat alături de care se înțeleagă de ce e toată lumea așa înnebunită după sex. Până acum, doar a stat pe spate și s-a plictisit. Totuși atunci când Andra, colega ei de apartament a dat o petrecere, și-a despletit părul când a intrat o blondă în cameră.

Și pentru că tot am menționat-o, Andra are fantezii cu doi bărbați.

Cât despre bărbați… blonzi, înalți, cu corp atletic. Bruneți, cu barbă și în cămăși. Insensibili. Lacrimogeni. Fixiști pe detalii. Neatenți. Necomunicativi. Prea vorbăreți. Fumători. Fumători de iarbă. Voluntari pentru drepturile animalelor. Corupți. Inteligenți. Răi. Chipeși. Ah bărbații!

Preferă blondele. Preferă roșcatele tunse scurt. Unii tânjesc după bulimice. Alții le-ar numi bulimice. Să aibă pe ce pune mâna. Unii au prima experiență homosexuală. Își caută partenere amatoare de sex anal. Alții își caută școlărițe înnebunite după sexul oral. Unii vor doar pe la spate. Alții ejaculează precoce.

Mi-am petrecut teribil de mulți ani din viață declarând vehement 2 lucruri: Nu există suflete perche și sexul reprezintă mai mult de 50% dintr-o relație, în sensul în care daca e bun, nu e o garanție că relația e funcțională, dar dacă e rău, relația sigur nu merge.

Dacă în privința celui de-al doilea lucru îmi mențin părerea, treaba s-a schimbat în ceea ce privește primul aspect. Cum naiba să nu existe suflete pereche când suntem toți atât de suciți, atât de frustrați, atât de diferiți încât ne pot completa doar oamenii la fel de suciți, frustrați dar diferiți într-un mod diferit  și totuși complementar?

Până acum invocam următorul argument: Cât e de tristă ideea de a avea o singură persoană potrivită în celălalt capăt al lumii și tu să n-ai bani de autobuz?

Ei bine, văd lucrurile astfel. Pentru că există mentalități regionale. Pentru că există sistem educațional specific unei țări. Pentru că doar noi între noi putem înțelege că punga de Kaufland funcționează foarte bine pe post de sac de gunoi. Pentru că și nordicii sunt deprimați. Dar e altfel de depresie.

Pentru că într-o zi Ema își va găsi sadicul perfect. O va lua prin surpindere când vine de la serviciu, o va lega, o va plezni peste fată și îi va acoperi gura atunci când vrea să țipe mai tare. Și Ema va fi extaziată și  va radia oriunde va merge. Va evolua ca om și profesional. Va fi fericită.

Lavinia se va mărita cu un pletos amator de poezie.Laura va găsi un tenor și va merge să îi vadă spectacolul. Iar Violeta? Violeta va avea un threesome în care va înțelege că este lesbiană.

Iar bărbații? Blonzi, înalți, cu corp atletic. Bruneți, cu barbă și în cămăși. Insensibili. Lacrimogeni. Fixiști pe detalii. Neatenți… Diferiți, vor fi visul femeii lor.

Cât despre mine? Rămâne doar să îmi găsesc frustratul perfect.