marimea-465x390

Astăzi, stând pe terasă la o cafeluță încercând sa scriu prostii pentru voi cei care îndrăzniți să-l accesați pe Optimist, când răcoarea dimineții parcă mă influența să bat pe taste numai aiureli, aud o voce feminină spunându-i unei prietene că mărimea nu contează. Să mori tu !, parcă mi-a venit să-i strig ! Măi, dacă stau într-o rână pe scaun, sa știi ca fata are dreptate. Ce atâta ?

Vă spun, și nu ca aș fi io cel mai inteligent în măsurare, analizare și arhivare, ci am aflat din și de pe surse din gură în gură de femei din astea care nu bârfesc deloc, nooooo, femei d’astea care nu stau la taclale chiar nici usturoi n-au mâncat nici gura nu le-a mirosit, vă spun cu mâna așea unde o țin rapperii, că dimensiunea n-are nicio importanță. Clar !

Să știți că pe femei nu le interesează chiar deloc o mărime sau două, douăzeci și nouă. Ce ? Douăzeci și nouă ? Auzi, fată, câți centimetrii !, se aude din colțul  terasei, acolo unde fetele stau la un cico cu urechile ciulite la ce scriu io aici. Și cum ziceam, pe ele le interesează doar sufletul pur și bunătatea bărbatului oferită cu sârg în niște imagini de lună perfecte, instantanee trase în poză de fiecare data la solicitări de voce feminină.

Bărbatul poate sa fie urât cu spume, ca spuma mării zic, dar sa fie bun și sa le iubească de la cer la pământ și să mai vină și înapoi, poate s-o aibă mic’ ca a lui Vitali din reclamă, dar să le aducă flori în fiecare zi și sa le facă toate poftele. Mda, nu chiar toate. Dar ce mai contează când există atâta iubire dând pe afară ca laptele uitat neglijent pe foc, ce importanță mai are când totul în jurul lor va fi mirobolant, abracadabrant, electrizant și dragostea va dăinui mereu, mereu. Mai tăiem din ele ? Chiar nu, zicE fetele de la masă, suntem de acord în totalitate cu ceea ce scrii. Și nu te mai reținem deloc, hai pa, plecăm în Spania la produs. Pentru noi, mărimea chiar nu contează.