Sorin-Oprescu

Domnu’ doctor, repede, veniți, soția unui afacerist mediu ca potență, d’aia și umblă cu împrumuturile de pe la bănci pe post de viagra, a venit să nască. Cică vrea sa nască natural într-un mediu cât sa nu fie unelte d’astea ascultătoare pline de bacterii și alte virusuri dăunătoare afacerilor. Zice ea c-ar avea paraziții mai ușori la purtător și poate sa denatureze anumite infiltrații organice cu grade pe umăr. Domnu’ doctor, va rog!, țipă asistenta. Naște femeia!

Ia zi, mai fată, știi ca nu-s doctor d’ăla de umblă la femei, da? Și câte săptămâni are de când stă pe la ușile cabinetului meu?, întrebă specialistul vădit stresat de insistența asistentei. El tocmai desena cu pixul pe o foaie de hârtie noua șosea suspendată a capitalei. O să tai aici cu bisturiul artera asta și o să demolez toate clădirile, chiar dacă le va curge ceva sânge amar ONG-urilor ce apăra clădirile de patrimoniu ale capitalei, apoi o să-i bag doua stenturi ramificate pentru dezvoltarea sangvinității traficului din zonă. Trafic greu, trafic ușor. Zi măi, fată !

Păi cât să aibă domnu’ doctor ? Are și cereri făcute cu numere de înregistrare date de echipa primăriei, plus c-a intervenit cu un nu știu cum îl mai cheamă de stă toată ziua la discuții cu dumneavoastră . Ăla de are buzunarele mari și mâinile pătate, îmi scapă numele.

Mda, să intre. Și cum ai zis că te numești? Da, îmi aduc aminte de tine, aahha, ești soția lu’ și ai venit sa naști ca nu mai puteai aștepta. Aaam înțeles, păi urcă-te pe crăcanele aste improvizate, așșa, stai să-mi bag mănușile sa nu lase cumva urme dăinuitoare cu anii închiși, buuun. Ia uite, i se vede capul stai liniștita, ia uite ce frumușel este, buuun, așșa, împinge tare, așaaa, 25000 euro, greutate optimă, dimensiuni normale, ar trebui sa fii fericită după atâta așteptare. Asistentă! Ia-o de aici repede și-n salon cu ea. Operație reușită.