merkel

  Vă vine să credeți ce am citit astăzi în ziar ? Comisia Europeană și-a reiterat joi poziția că România și Bulgaria îndeplinesc criteriile de aderare la Schengen, spațiul european de liberă circulație, dar că decizia este una politică și trebuie luată în cadrul Consiliului European.

Oficialitățile europene, ale dracu de simpatice ce sunt, ne vor în Schengen tocmai acum în plin scandal provocat de valurile de imigranți nesătui de libertate. Cică, tot țiganii est europeni sunt mai buni ca imigranți. Fură orice, cerșesc oricât, banditează bancomate, dar nu trag cu Kalașnikovul și nici nu se aruncă în aer cu dinamita. Sie verstehen ?

Daa, acum vor sa ne primească fără crâcnet la Oktoberfest-ul de la Munchen, pentru a mânca fără limite Weißwurste și pentru a bea bere gâlgâită zile la rând, vor să ofere fiecăruia dintre noi câte un merțan gratuit, pentru a face uitate toate măgăriile spuse la adresa românilor ani și ani, vor să ne ofere acțiuni la Deutsche Bundesbank și o casetă la secret plină de euroi. Ca bonus, o focoasă cu codițe blonde pentru bărbați, iolarahi-hi și câte un aragaz Siemens pentru femei, iolarahu-hu !

Și totuși, eu le-aș transmite cu degetul mijlociu în sus, că noi nu mai vrem în Schengen și ne-am răzgândit așa tam nesam. Așa, de-al dracu român ce sunt. Adică, acum când le-a intrat morcovul ăsta sirian, afgan și alte neamuri arăbești dornice de europeni blonzi sexoși, cică ne vor de-ai lor. Uite că nu mai vrem noi, kaputt.

Mai ales că, acum, și-mi cer scuze că l-am făcut adormit aici, s-a ridicat cu mult tupeu și al nostru președinte. Mândrie națională după atâta letargie. Poate m-am grăbit să-l critic, de aceea îmi cer iertare cu eleganța-mi caracteristică, dă-mă naibii. Acum se vede că neamțul nostru, pe care l-am votat cu atâta încredere, are bälle cu coaja tare și poate să le-o zică alor lui cu mult tupeu, ba chiar să-i dea în mutter cu eleganță. Da, măh, noi nu vrem imigranți câți vreți voi să ne dați. Și nici nu mai vrem în Schengen-ul ăla al vostru. Băgați-vi-l în arsch !