cruciulite_116911

Surpriză pentru șoferi: Crucile și odorizantele de pe parbriz vor fi interzise. Noooo, că mă sinucid în direct și în reluare, daaa, nu se poate așa ceva, tocmai acum când voiam să-mi cumpăr și exact așa ce dădusem comandă de niște adevărate cruci din plastic aurit, asezonate mișto pe margini cu nEște cristale swarovski, preț de preț, fraților, cu discount inclus, deci, chiar acum, ăștia  o dau pe bârfă cu noi, credincioșii la volan.

Băăă, neaveniților și cine dracu a venit cu ideea asta!? Și erau d-alea de sugeau bine parbrizul, de le fixam una după alta în linie dreaptă de la antenă până la bord, sau mai cu stil în diferite figuri geometrice pe care le am în cap. Am, am, nu duc lipsă! Păi da, că ne mai ocrotește și ele, de cruci vorbesc, deoarece, aseară, dacă le aveam la bord, bine, bine, aveam eu ceva la bord, nu mai făceam accidentul ăla prostesc de m-am oprit în capul de pod ce se găsește ca fraierul la intrarea în oraș. Cine l-a pus acolo, să-și muște limba în momentul ăsta! Aveam 140 de kilometri pe haș. Și ce? Atunci mi-am dat seama, chiar în momentul accidentului, de inutilitatea actualelor cruciulițe cu leduri roșii. Ieftinituri, tată!

Voi conștientizați, tovarăși, ce vremuri ar fi fost? Pupam o cruce, măream viteza, pupam alta, făceam un drift, mă închinam în viteză, pac, o plimbare cu mașina pe plajă la Mamaia. Artă. Dar nu le-am avut p-stea moderne și na, că acum sunt cu piciorul în gips.

Din cauza asta le comandasem de pe site-ul ăla din Belgravistanul bogat, de acolo de unde nu-și cumpără toți țăranii atunci când li se face dor de credință. Ca să pot depăși și eu pe linie continuă când mi se face poftă, să mai circul și eu băut când o dau pe chef, să-mi mai bat și eu joc de circulatorii ăștia de pe rutierele țării, ăștia care n-au adrenalina în sânge ca mine. Cică crucile astea în parbriz fac minuni și chiar înlocuiesc cu succes în trafic, conștiința, bunul simț și alde d-astea ce țin de respect. Hai, să mă fac bine și mai vedem noi ce facem cu legea ăstora de băgat în bip-ul meu din spate. Vă salută Șevrolet credinciosu‘!