images

Să continui de aici (cât de ușoară este femeia în funcție de zodie), zic:

Femeia Leu trăiește în junglă, departe de civilizație, ea fiind într-o bătaie perpetuă pe leul mascul, singur în gașca de femele. Păi cum sa nu fie ușuratică, când ea face mereu ce zice leul? Păi, acum gătește și tu o antilopă, acum du-te și ai grijă de ăia micii, acum scarpină-mă și pe mine pe coamă. Și să te lovești tu toată ziulica prin savană de alte leoaice, alea fiind rivalele tale mai tot timpul, nu este stresant sa aparții unui harem? De ce să nu fugi pe câmpia largă? Nu vrei, asta este!

Și apoi, dacă leul îmbătrânește și pierde supremația printre ceilalți lei mai tineri, nu trebuie ca femeia leu să se supună și să se dea cu binișorul pe lângă leul mai tânăr? Nu i-ar face și ei ochi dulci o împerechere mai bine închegată? Cunoșteam lucruri bune de Femeia Leu, c-ar fi tăpănoasă, arțăgoasă, furioasă, bengoasă, dar c-ar fi ușuratică nu știam. De, cum am zis, jungla e de vină.

Femeia Săgetător, după cum bine ii spune și numele, știe să tragă cu arcul punct ochit punct lovit și numai în inimi de bărbați, însurați, rătăcitori, combinați, nepăsători, ca imediat să-i ucidă sălbatic cu dragostea ei. Nu, nu se mulțumește cu unul singur și poate merge pe combinații luate câte N fără pic de remușcări c-ar vorbi lumea de ea. Ea știe, de asemenea, să folosească săgeata otrăvită ca pe un cuțit pe care îl mânuiește pe stradă ori de câte ori ii place un mascul mai arătos.

Pac, în inimă cuțitul îmbibat bine într-o aventură de-o noapte, pac, în patul ei de pe marginea mării, pac, profitat de bărbat până la leșinarea lui. Ce rugăminți deșarte ca să-l lase în pace, ce îngenuncheri inutile pentru a-i da drumul din strânsoare? Doar profitat de el pana la epuizare și atât. Mort. Doar un ultim telefon ca dorință. Și ce credeți, că Femeia Săgetător se va opri vreodată? Niciodată, de aici și convingerea mea că-i ușuratică ofensivă până-n arcul ăla pe care-l ține pe după umărul ei drept.

Femeia Balanță a fost balanță până a plecat cu un coleg de serviciu în delegație la Păltiniș. Fonduri europene, de. Acolo, a constatat, după ce a petrecut o noapte cu el dansând, chiuind, petrecând și nimic mai mult, că i s-a stricat balanța cu greutatea mai multă spre acesta. Oricât a încercat să mai pună ceva pe brațul celalalt ca o contragreutate, un telefon acasă sau o vorbă bună aruncată pe firul telefonului, balanța apăsa atât de tare către distracție și aventură, încât a aruncat-o nervoasă într-un colț al camerei de hotel.

A doua zi de dimineață, pentru diminuarea efectelor nocive ale nopții trecute, s-a dus repede cu instrumentul pentru a măslui cu greutăți neetalonate calibrarea acestuia. Și balanțele pot fi ușuratice contrar numelui oferit de astre.

Femeia Fecioară nu există și doar prin cărțile de istorie sau printr-o peșteră mai apare câte o frescă pictata sau un basorelief frumos evidențiat care să reprezinte în toată splendoarea Femeia Fecioară. Nu se știe cine a dat denumirea acestei femei pierdute în negura timpului și nici cine a văzut-o vreodată în carne și oase. În incinta bibliotecii Apostolice Vaticane mai se află, ascunse privirilor indiscrete, câteva volume despre năzbâtiile acestei femei, a numeroaselor perversități ce i-au marcat tinerețea, cât și nenumăratelor aventuri pe care le-a avut atunci după ce și-a pierdut fecioria. Femeia Fecioară a existat demult, iar istoria stă mărturie c-a fost o ușuratică. Nimic de comentat.

Urmează ultimul set a 4 zodii de ușurele ținute la regim, vegane și astro ușoare. Stelele să fie cu ele!