apasfintita2_zps9d3736c9

Doriți o plimbare la mânăstirea cutare sau la schitul din creierii munților ? Nu ezitați să contactați agentul agenției, preacinstitul părinte Tur Operatoru, care vă va atrage către sejurul pe care doriți să-l achiziționați, cu oferte care mai de care mai prea curate și neprihănite. Calea sa fie lină și șoferul să nu adoarmă la volan !

Sunt reduceri pentru băbuțe care doresc pelerinaje la biserici având cazare cinci mătănii, totul all inclusive, de la lumânări aprinse la micul dejun, până la închinăciunea de seară oferită ca bonus din partea sfioasei agenții. Ghizii sunt conform normelor europene în domeniul turismului, cu barbă frumos tunsă sutanosexuali, privirea ușor molcomă, tineri imberbi cunoscători ai limbii sfinte, ale tuturor locurilor de rugăciune și buni cunoscători ai anatomiei corpului uman și ale resturilor acestuia.

Transportul este asigurat prin flota noastră de autocare BasilicaTrax sau, dacă doriți zbor lin cu Domnul, putem sa vă punem la dispoziție avionul nostru supranumit ÎngeriiZboarăCătreNori. Asa că, puteți merge spre rai numai cu noi, BasilicaTravelNesătuii. Sejur cu îngăduință !