baterie externa solara 12000 mAh
baterie externa solara 12000 mAh

  Bateria telefonului tău te ține o zi întreagă, dacă îl încarci o singură dată complet ? Sau trebuie să stai mereu cu telefonul în priză ? Ești mai mereu pe drumuri și ți se întâmplă des să nu ai unde să îți încarci telefonul? Dacă răspunsul la oricare dintre aceste întrebări este „DA”, atunci ai nevoie de o baterie externă ca să nu mai rămâi fără telefon.

  Există sute de modele de baterii externe disponibile pe piață, încât îți este destul de greu să alegi cel mai bun model, mai ales dacă nu știi foarte multe informații despre aceste gadgeturi. După ce am citit mai multe păreri și m-am documentat puțin, am ajuns la concluzia că această baterie externa solara de 12.000 de mAh este un model bun și accesibil. Iată care sunt criteriile după care am ales-o:

– Capacitate mare. Cu 12.000 mAh poți încărca orice telefon de cel puțin 3-4 ori. Nu trebuie decât să te asiguri că ai bateria externă încărcată complet și vei avea la dispoziție o sursă de energie pentru 2-3 zile. Dacă mai este și soare afară, ai chiar pentru mai mult timp, deoarece se poate încărca și solar.

– Doua porturi USB. Cu această baterie externa de 12.000 mAh, poți încărca două gadgeturi în același timp, deoarece are doua porturi USB de 1 A si 2 A. Cele două porturi USB îți sunt utile atunci când ai nevoie sa îți încarci telefonul și alt gadget, în același timp.

– Compact și ușor. Este realizată din materiale de calitate, plăcuțe la atingere și este foarte ușoară. Am vazut multe baterii externe pe piață, care aveau capacitate de peste 10.000 de mAh și care mi s-au părut foarte mari. Acest model poate fi ușor transportat în buzunar sau în geantă.

– Compatibilitate. Bateria externă este compatibilă cu aproape orice brand de telefon: Samsung, Apple, Sony, HTC, Nokia, LG etc. Nu ai nevoie decât de un cablu USB cu care să iți conectezi dispozitivul la bateria externă pentru a încărca.

  La cât de agitate sunt viețile noastre, nu prea mai avem timp să așteptăm câteva ore sa ni se încarce telefonul. Datorită dezvoltării tehnologiei, astăzi avem baterii externe cu care să ne încărcăm telefoanele atunci când nu avem acces la priză sau când călătorim.