alb-si-negru

Nu-i bună nici civilizația prea multă. Ca orice mâncare în exces, riști să ți se aplece de trai bun și să nu mai percepi lucrurile așa cum ar trebui să fie. Mă uit la țările astea după care tânjim atât de mult, pe bună dreptate în unele privințe, dar când o dau abuziv pe d’astea, pe xenofobie, pe drepturile omului, pe drepturilor râmelor de sub pământ, ale peștilor ce sunt prinși în undițe, ale femeilor persecutate de frizeri și a altor căcaturi pe care ei și le doresc ocrotite, mă gândesc că le-a intrat civilizația prea mult în cap și-i gâdilă pe la neuroni.

Până la urmă, care-i lumea normală? Ajungi să te întrebi stând precum ăla de la Hamangia, unde începe logica și unde se sfârșește, o avea limita sau este cu infinit, unde putem să ne oprim cu tâmpeniile din capul nostru? Și aici mă gândesc în primul rând la imigranții ăștia pe care nu-i vrem și basta, din simplul motiv că sunt de altă religie total diferită de a noastră. Nu c-ar fi teroriști, în fond ni se rupe dacă murim cu o piatră în cap sau cu o schijă prin coaie. E vorba de viitorul nostru de creștini. Na, că s-a răzvrătit creștinul din mine, ăla care nici nu visa până acum de d’astea.

Apoi, treburile astea cu xenofobia au depășit de mult limita bunului simț, ba chiar văd multă transpirație urât mirositoare pe fruntea europenilor. Băh, v-ați dilit la cap? Nu mai poți să-l faci pe un țigan, țiganul dracului de drăguț ce este, că imediat sar pe tine diferite instituții europene ( vax albina ) care te și etichetează, xenofobule! Na, mă, romule!, îți vine să strigi revoltat.

Plus niște ziare care susțin tot căcatul întinzându-l prin redacție, ca apoi să sară ca nebunul pe oamenii ce se plimbă liniștiți pe stradă. Păi dacă ăla-i negru, noi cum am dori să-i spunem? Albă ca Zăpada? Și de ce atâta supărare? Nu înțeleg. Eu de ce aș fi obligat să-l plac? Adică să țin în mine? Și dacă fac icter? În fine! Mai aveam de dat exemple și d’alea cu homosexualii că prea i-au dat peste nas creatorului cu ieșitul pe stradă și căsătoria în văzul lumii, dar mă opresc aici. Mi-a zis ceva de dulce cineva dintre voi?

N-are nimic, o să vă dau pe mâna civilizaților ăștia din occident, ONG-urilor binevoitoare cu muștele, gândacii, țânțarii și cu alte insecte ce trebuie ocrotite contra răutății oamenilor ce mai au tendințe medievale ascunse prin conștiință, cât și celor de la Consiliul Europei având în proiecte drepturile omului negru european, galben european, arab european. Aveți grijă! De albul european nu zice niciunul nimic? Dă-l la dracu! Ce, este locul lui în Europa?