femeia maestra int

Femeilor le plac întrebările astea tip șablon. De ce nu-i place bărbatului femeia deșteaptă și-i place aia proastă ? Din start zic, întrebarea este greșită, doamnelor, pentru că femeia proastă nu există, clar ca lumina zilei. S-a înțeles și aveți încredere în voi ? Cine poate eticheta femeia proastă, dacă nu o bloggeriță ce le știe pe toate ? Aa ?

În plus de asta, vă spun eu ce le place bărbaților cu adevarat și fără nicio caterincă ca de obicei. Să găsească atunci când se căsătoresc, contrar aerelor lor de masculi sadea, o femeie brici. Bărbatului îi place femeia a dracu în sensul bun al cuvântului, care știe să facă mâncare, dar care știe să se și îngrijească cu distincție, care poate să spele, dar care poate să iasă pe stradă îmbrăcată șic, care poate să calce, dar care știe să-l țină în frâu pe acesta, ho tătuțu, unde te duci tu astă seară ?

O femeie aprigă îi trebuie bărbatului și, chiar dacă acesta va face scandal verbal în primă fază cu cine-i cocoșul în casă și alte chestii masculine, femeia trebuie să fie iute în a pune la punct totul. Ea va trebui să dețină controlul casei atât din butoane, cât și din telecomandă. Să nu se lase. Nevasta înverșunată pe bubele bărbatului, este aceea care va fi dorită întotdeauna la casa lui, iar faptul că ea este spirt, îi va vindeca acestuia toate pornirile lui de mascul hoinar ce se dorise stăpânul absolut al căsătoriei.

Adevărul este și fără niciun fel de miștocăreală că, bărbatul lăsat liber pe pajiștile relației și-o poate lua în cap pe vagabonțeală cu prietenii, nu numai la un fotbal, la o bere, două, chiar trei, fără limită de timp, dar poate și pe la vreo gagicăreală ceva, de aceea, femeia trebuie și dacă își dorește normalitatea în căsnicia ei, să fie o dură. Acum să nu gândească nicio doamnă să-și ia cratița cu ea și să stea ascunsă după ușă așteptându-l pe nemernic sau făcălețul cu scoatere la interval a întârziatului acasă, dar colo, o minimă intransigență este pe cât de necesară, pe atât de folositoare.

Că tot m-am dat de partea femeii în articolul ăsta pe care cu greu l-am scris, a fost numai din cauza unei tipe care împărțea simplu femeile pe blogul ei în deștepte și proaste. Ea fiind aia deșteaptă, v-ați prins ! Așa că, femei, stăpâniți bărbații și vă va fi bine în familie fără durere de cap. Zic și eu din cărți.