ce-admira-barbatii-la-femei-728x400

Nu vreau să dau nume pe unde am citit-o p’asta, cum că sufletul femeii este mai important decât frumusețea ei, discutând aici de prima fază a relației, dar vreau neapărat să spun și eu două vorbe pe tema asta. N-are nimeni o cratiță în mână, da ?

Să luăm speța în care trei bărbați stau la o terasa dichisită cu vedere pe strasse, cum sunt mai toate astea acum cu mesele la vedere, când deodată, convorbirea fiindu-le întreruptă de o apariție feminină belea de arătoasă. E, atunci, prima dată și prima dată, ei se uită la suflet. Îl admiră, mamă, ce suflet sensibil are tipa ! Waw ! Ei nu se vor uita niciodată la tâțe, nici la cur, nu, doar la suflet.

Îl scrutează pentru a-i vedea adâncurile sensibile și nu alea terne existente pe acolo, prin străfundurile lui, trimit înăuntrul afectivului toate privirile lor și nu hulpave, neinteresante de partea materială a corpului ei, ci doar dorindu-și să-i vadă spiritualitatea și zodia în care s-a născut tipa respectivă.

Unul cu limba lipindu-i-se de ceașca de cafea, ar spune rapid că sufletul ei sensibil dornic după iubirea eternă, face nota zece cu felicitări, altul să-și dea și el cu părerea, ar spune că inocența femeii și felul ei de a fi, poate cuceri zeci de bărbați doar trimițând sufletul în prospectarea pieței.

Când un bărbat vrea s-o agate cu un lasou de vrăjeli pe acea simțitoare care reacționează la cea mai ușoară excitație exterioară, poate să-i cucerească sufletul nu doar așa vorbindu-i strict, hai să ți-o trag, țac-pac și lupul cade la pat. Daaa, să nu se înțeleagă greșit, adică să-i tragă un buchet de flori pentru înduioșarea sensibilității ei până la lacrimi, să-i tragă o poezie în care iubirea extremă să se concretizeze cu o nuntă a la povești de dragoste visate, să-i tragă niște promisiuni de până când moartea ne va despărți și alte chestii emotive, plus trei lacrimi ce s-au scurs din ochii ei gingași întru prinderea lui în eternitatea relației.

Ca un bărbat să poată cuceri sufletul unei femei, ceea ce n-ar fi chiar de dorit întotdeauna, soldații lui în formă de pui de broască vrând să cucerească mai întâi și alte redute ale femeii, el trebuie să-și scoată la înaintare toate cunoștințele militare în domeniul intoxicării și manipulării sufletului, atac din flancuri la corason cu susținere aeriană de umplere a capului cu bombe explozive construite din expresii duios anastasia trecea .

Din cauza asta am dezvoltat subiectul, pentru a le imprima tinerilor nesătui din ziua de azi, dorința de a colabora și de a iniția cu sufletul femeii un parteneriat geostrategic bazat pe înnobilarea sufletului la primele întâlniri avute. La admirat alte frumuseți ale femeii, nici gând ! Sex ? Pă-că-toșilor !