maricuta2_31e71c65de

  Mi-am scrântit ochii holbându-mă la averea unui primar din comuna aia bogată de la Sibiu, no, dovada fiind ochelarii ce-i țin acum pe nas, mai mult din necesitatea de a-mi reveni din scrânteală.

  Cică acesta are 200 de hectare pământ și nu oricare arabil amărât, casă stil casa poporului în toată grandomania lui, ceasuri în valoare de 12 mii de euroi, de aceea, zic cu mâna pe inimă, că-n primul viitor apropiat, o să-mi cumpăr meseria de primar în satul meu călărășean și nu belgravistan, de la marginea imaginației, acolo unde cocoșii cântă toată ziulica spre deliciul găinilor supuse, vacile se lasă mulse ca proastele-n târg, unde mierea este asfaltul ulițelor și unde belșugul, îndesat în conștiința oamenilor, este la el acasă.

  Și dacă pe primarul arestat îl cheamă Maricuța huța huța cu bogăția din jur ( nume predestinat bogătanilor) , eu am să-mi schimb numele în Cumetruța, asta doar pentru a nu face de râs în oprobriul public, viitorul satului și implicit al traiului de viță nobilă pe care doresc să-l păstrez perpetuu în vecii vecilor. Amin !

Urați-mi de toate, de DNA să n-am parte !