poza-venetia2

Când tipa tinerică, numai în chiloți și sutien fiind, și-a pus pe facebook poza făcută în oglinda de la baie într-o poziție tocmai bună de limbile atârnând pământul ale bărbaților leșinați gata, când tocmai ce strânsese mia de like-uri făcute grămadă pe pagină, dar aruncate în colțul de rușine al românilor nesemnificativi la inima ei, apăru el, venețianul rasat care o lăsă mută de uimire cu excitantele lui scrieri în melodioasa limbă italiană. Și-o făcu șah mat !

Pentru tuti del mondo tuti done, io sono uno italiano vero cu de toate alifiile trase pe mine e grande conoscitori del tuto impresii de la dona rumena, ce dorește și mai vrea un yaht velele în vântul mediteranean, o plimbare cu mio avione personalo sau una contesa in mio castelo. Como se dice in rumeno la inamorato, inamorato, inamoratoooooo ?  Como spuneam, dacă nu leșinați când vă scriu eu, nu este mia piaciere, perche is necesario ca voi să cădeți moarte în lingua de pe mine, muerto , muerto, aș zice și-n altă lingua.

Sono stilisto in Milano cu rezidența în orașul măștilor bengoase, eeeee, și mai comentez deosebito la câte una gagica pe pagina ei, iio scriu atât de lingușitorio încât o s-o iau cu piacere în mia patria dacă ea dorește, pentru a ajunge una mica balerina la bară fixă.

No asistenta medicale banale, no culegatore una capșuna a la Sicilia bandite, no îngrijitoria una baba italiana, ci molto bene pentru ea, una grande artista însoțitoare in uno club di piacere. Eeee, mia inamorata !?