dacian-ciolos-premier (1)

Iohannis l-a desemnat pe Cioloș prim-ministrul României. Nu-i bun, vă spun eu! Cine sunt eu? O sculă anonimă. Păi, sunt agent infiltrat ale unor cinci servicii secrete, CIA, DIA, MIA, IIA, ssss. Știu tot. Și cum vă spuneam, nu este de încredere totală! Cică, a fost angajatul bogătanului cu nume unguresc, Soroș parcă. Se zice pe surse că-i plimba pe vremuri câinii prin parc și îi îngrijea grădina în acele momente când miliardarul era plecat să pună lumea la cale.

Cioloș este tehnocrat? Hai mă, ce dracu! Nici nu știe ce este aia! Cică, ăsta ar face parte din grupul Bilderberg și c-ar fi omul Uniunii Europene în România. Suntem mâncați, să știți de la mine! Tocmai acum, pe viitorul premier l-au primit ăștia în acest grup exclusivist, grup din care face parte 180 de personalități politice, culturale, economice și universitare. N-ar fi doar membru, se spune prin târgul nostru atotștiutor. Ba mai mult, c-ar fi prezent chiar în nucleul grupării alcătuit din 12 membri, singurii care cunosc în totalitate strategiile și scopurile reale ale organizației. Da de unde! El ar fi chiar președintele grupului Bilderberg în persoană. Cioloș, mă, nume de român, vă vine să credeți?

Ar fi direct răspunzător de implementarea codex alimentarius în România. Daaa! Produsele agricole ale românilor devenind primele ale lumii pe care se testau efectele unui compus chimic pe bază de Initium, un ingredient activ din noua clasă a substanțelor chimice. Ca și cum n-am fi otrăviți gata. Oho, dușman de clasă mondială al României, zic unii mai spioni decât mine pe piața locală a informației. Buni, nene, buni!

Viitorul prim-ministru ar fi de vină și pentru dispariția flotei, el având un talent ascuns în domeniul hocusului pocusului maritim european, ar avea interese în privatizările eșuate ale statului român, manipulând din umbră traseul spăgilor în politichia autohtonă. Din cauza lui s-a prăbușit acum douăzeci și cinci de ani nivelul de trai, tocmai atunci când voia și el să decoleze spre timpuri mai bune, dar mai ales, ar fi singurul responsabil de mizeria umană pe care o cultivăm acum. Cioloș nu este bun, am zis eu! Îmi susțin afirmația prin emisiunile politice deja pregătite să-i găsească ceva scandaluri în altădatul ascuns. Faceți-l praf, acum cât este cald, ce mama dracu!

Nu știam chiar în amănunt toate astea, eu neavând informații despre trecutul lui tumultos, și chiar mă ia cu frison gândindu-mă la cine o să ne conducă destinele în perioada imediat următoare. Vă dați seama ce va fi? Dezastru. Sau ne place nouă, românilor, să aruncăm știri bazaconice în on line, ca apoi să ne bucuram de un like grămada făcut pe buzunarele fraierilor?

Sau ne convine mult să ne bălăcărim spre bucuria aruncătorilor de falseturi pe piață? Sau suntem noi așa mai săraci cu duhul văzând în jurul nostru numai conspirații, ca și cum am fi mama democrației strategice în persoană, devenind dintr-o dată interesanți ca țară pentru marile puteri? Nu sunt sigur de nimic. Ssss! Suntem ascultați! Cioloș este spion!

P.S. Pentru cei ce nu înțeleg, acest articol este un pamflet. Este un articol pro Cioloș.