Mask - male to female

Madam, madam ? Mă abordă un turc știrb într-un moment în care coboram treptele autocarului încrezător în forțele mele de tânăr afacerist amator. Eram experimentat, eu fiind deja la a nu știu a câta cursă cu rulmenții în cârcă sau cu ditamai roțile de cașcaval în geamantan.

Ce zici, măh, urâtule ? Îl întrebai eu rânjind la el, mai băgându-i și o înjurătură porcoasă pe deasupra. Nu înțelegeau. Erau bâtă lemn tănase. Totul era să le zâmbești atunci când le-o dădea-i în gură. Vrei madam româncă ? Pe atunci nu prea înțelegeam isteria lor după femei europene și, mă întrebam ca fraierul, de ce sunt atât de disperați în a-și da din buzunar ultimul dolărel doar și pentru o întindere de buze românești înspre ei.

Le învățasem deja slăbiciunea. Intram în oricare magazin îmi dorea pipota și, înainte ca ei să tăbare pe mine cu arkadaș să moară mama îți dau o geacă de piele, le-o băgam p-aia din gesturi cu deseară vin pe aici cu două bucăți românce, sănătoase și blonde, de o să vă ia alea, ți-ai dracu, toți banii din buzunare. Asta doar până negociam prețul la geacă de-l scădeau bandiții cu un procent bun până și pentru buzunarul unui român amărât.

Era să mi se înfunde ( bine zis ) și mie o dată. Într-o noapte pe la ora două, când mai toți ai noștri dormeau cu spume la gură claie peste grămadă în autocarul și dormitor și bucătărie laolaltă, am ieșit pe geamul ăla mic de aerisire pentru a vinde o roată uriașă de cașcaval unui turc mustăcios ce îmi arunca ocheade țuguindu-și buzele libidinos de grețos. Hai sictir ! L-am trimis atunci să mănânce çok güzel niște rahat turcesc speriat de subânțelesul cuvântului madam.

Când F16-ul turcesc a făcut franjuri avionul rusesc creștin până în măduva oaselor, când piloții ruși, creștini Dumnezeu să-i odihnească acolo unde sunt acum, au fost ciuruiți cu lașitate de niște „luptători pentru libertate” , parcă mi-am adus aminte de balele turcilor în prezența unei femei libere. Asta ca să nu zic altfel. Și nu am putut să nu fac o paralelă, mai pe la Ploiești așa, între cele două situații atât de asemănătoare în toate cele. Madamul pe de o parte și războiul lor pe de altă parte. Pentru că, amândouă au două fețe.