sala-spectacole-s

Stimați colegi, dragi prieteni ce suferiți în aceste momente de tensiune artistică. Vă spun cinstit că-n contextul socio-economic, politic și cultural românesc care cunoaște profunde schimbări de douăzeci și ceva de ani cu niciun efect vizibil, vă spun că noi ne-am saturat de mașinațiuni și mișculații în sala de spectacole.

Așa cum mă cunoașteți cu toții, sunt liderul de sindicat al scaunelor din centrul sălii mereu rezervate și neocupate la orice spectacol, fie el de teatru, folk sau muzică ușoară, spectacol oferit călărășenilor, dar numai în avantajul locurilor mereu libere la vânzare din marginea sălii sau de la balcon. Așa nu se mai poate.

Am venit astăzi în fața dumneavoastră pentru a vă propune o grevă de avertisment, pentru a atrage atenția CJ-ului că relațiile de muncă și de bun simț sunt deteriorate continuu spre dezamăgirea noastră, cât și a oamenilor care vin să se așeze pe noi comod libere la vânzare.

Mi s-a adus la cunoștință de atâtea ori că, egalitatea în drepturi a membrilor de sindicat este complet nerespectată, că ideea comună de solidaritate suferă, ea fiind dezbinată permanent de conducerea politică care ne oprește de la ocupare sută la sută în avantajul oamenilor obișnuiți.

Nu convocam urgent această ședință de sindicat, dacă aseară nu se așeza pe mine un tip, cam soliduț la prima vedere scârțâindu-mi puțin construcția mea din fabrica lăsată, care, mi-a reproșat mie, scaunul din centru sălii rândul patru cel mai bun la vizionare, că nu sunt niciodată liber la vânzare la casa de bilete. C-aș fi mereu tăiat cu x pe planul sălii de o tanti mereu atentă în a oferi doritorilor locurile mărginașe mereu avantajate în neconcordanță cu codul muncii.

Așa că, propun în primă fază o grevă de avertisment și rezolvarea cerințelor noastre, pentru ca toate scaunele să fie scoase la posibilitate de ocupare oferite gratis, dacă este cazul, diferitelor instituții din oraș. Dacă nu, participarea la o grevă generală care să se materializeze prin neacceptarea celor care nu plătesc bilet, zgârciți cumetri politici ai timpurilor noastre. Să trecem la vot .