Enrique-Iglesias-con-Pitbull---Im-A-Freak

Vreau și eu o pereche de chiloți, strigă Enrique Iglesias pe scenă, imediat după ce reușise să fie salvat de un membru a staff-ului său din grămada de sutiene ce era cât p’aci să îl sufoce. Și trăgeau autoritățile srilankeze un bailando de fericire, cum nu mai văzuse țara lor de multă vreme !

Country mai săracă Sri Lanka și de, fanele nu prea au avut calitate în materialul sutienelor și nici în firma producătoare, cine știe pe ce vas chinezesc manufacturate. De aici și nemulțumirea latin lover-ului, care, măsurând din priviri mărimea cupelor , constată cu surprindere că niciuna nu era pe măsura inspirației sale de macho man. Ba mai mult, cusăturile nu erau tighelite cum trebuie conform standardului de colecție.

Hei, girls ! Niciuna dintre voi nu posedă niște sâni adevărați în toată splendoarea de mari, niciuna nu are ce să ofere cu adevarat drept mulțumire celebrului ping-pong song-ului meu fredonat cu dedicație vouă, fetelor minore prezente în arenă ? Do you hear me ?  Le întrebă atât de delicat Enrique și, în momentul acela, rândul fetelor din față leșină grup în brațele băieților ce asigurau ordinea la concert. Cu ochii dați peste cap, așa cum le stă bine unor simpatizante adevărate.

Deci, o pereche de chiloți minusculi are cineva ? Că de sutiene m-am lămurit. Întrebă iar Enrique Iglesias într-un gest al mâinilor împreunate în față, efectuat totodată împreună cu celebrul dat din gât stânga dreapta, semn că-și dorea atât de mult adunate colecției sale din subsolul vilei din Miami, și chiloții admiratoarelor din Sri Lanka. Nebun de legat, Enrique ! Și bun de biciuit, eee !