7d69c77664

Ne-am dat dracu cu lady scrântita Gaga care s-a imortalizat într-un senzual selfie, exact după ce și-a tras-o nebunește în diferite poziții cu partenerul ei de ghidușii. Goală pușcă. N-am nimic cu slifosita. Numai c-am intrat la păreri. În camera lor de hotel, acolo unde am stat de vorbă în contradictoriu zeci de minute pe tema subiectului din titlu. Părerile mele m-au luat la palme, m-au pus pe coji de nuci la colțul de rușine, ca apoi să se năpustească ca nebunele pe sexoasa cântacioasă. S-o mănânce la micul dejun, nu alta !

Vă dați seama, oameni buni, cum se naște moda ? Uite așa ! Mai apare câte o nebună, care are voce ce-i corect, dar care este deja trecută pe la diferite centre de îmbălsămare ale creierului cu protecție împotriva vindecării și, de plictiseală că are de toate mai nimic mulțumind-o, vine cu ideea de a se poza goală după sex. Mare manevră ce a făcut ea ! Dacă nu s-a pozat când era în extaz, degeaba !

O fi visat urât cu o noapte înainte și s-a trezit cu fața la cearceaful din puf de urangutan cu măciuca mare ? I-au scăzut spectatorii la concerte iar televiziunile n-o mai băgau prea mult în seamă ? Un fan înrăit i-a scris pe twitter că este prea liniștită pentru timpurile noastre ? Nimeni nu știe ! Cert este, că acum când nimeni nu se mai aștepta și când mai toți credeau ca tanti Gaga nu mai poate mira cu nimic, hop, o idee mai ciudată îi răsare alienatei. Mă mir și eu câte sinonime am găsit la cuvântul nebună. Buuun !

Deci, poza cu zâmbetul larg a satisfacție debordantă marca Mel Gibson este depășită, deja ea urmând a fi trecută pe linia moartă a plăcerii după sex. Totuși, fotografia avea un defect. Nu era selfie cum cere noua viziune asupra lumii din punct de vedere mediatic. În fine. Păcat de ea, că tare mi-a plăcut ! Acum Gaga este la putere.

Așadar, să ne așteptăm ca pe rețelele de socializare să apară la vedere selfie-uri cu celebrități care mai de care mai avide după senzațional sau cu oameni simpli ce-și doresc ca ăia de la Kamikaze sau Times New Roman să râdă de ei. Selfie after sex bine ai venit în viața noastră. Tu mai lipseai, dracu !

imageResize