61455682

Mâine vom avea vreme caldă cu temperaturi minim pozitive, dar nu vă îmbrăcați prea subțire în partea de sud, pentru c-o să plouă și o să va ude, după caz, pantalonii sau fustițele. Știți cu toții, da ? Sudul e-n jos. Ploile nu vor fi sporadice, ba chiar dese în zonele de vest, acolo unde vor fi condiții splendide de plimbat sub soarele arzător al iernii de Ianuarie, de aceea, vă recomand să va luați calabalacul și să vă mutați de azi în zonele mai înalte, acolo unde ninge și nu plouă. Ce dracu zici, măi Busule ? Le-ai amețit de tot. Mă apropii mai mult de televizor pentru a înțelege mai bine. Zi acum !

Cum spuneam, vremea e vai de capul ei ce-și face singură dispusă pe hartă, temperaturile mâine vor face o sinusoidală (am un desen în acest sens) de la plus la minus, pentru ca noi toți sa fim total dezorientați neștiind cum să ne mai înțolim. Și amigdala mă doare deja, zice Busu dându-se el exemplu ca victimă a vremii geroase de afară.

Așadar, mâine vremea va fi bună spre rea puțin coaptă la temperaturi medii, cerul va fi senin două straturi la mijloc cu un strat de nori, adăugate ingrediente de lumină cu puțin sos de soia soarelui, ca într-un final, amestecul să fie tras la tigaia meteorologică două ore la frig pe o parte și doua ore pe cealaltă parte la căldură. Poftă mare, ne urează Busu !