Cum-sa-tratati-o-femeie-ca-pe-o-doamna-la-o-intalnire-1

A redistribuit o prietenă una mică dulcegărie scrisă pe un blog al unei tipe oarecare, prăjitură dulce ce era asezonată cu un titlu visător pe pământ dăunător. Nu știu dacă mi-l mai aduc aminte perfect, dar încerc. Cum să tratezi o femeie. În ce fel trebuie să ai grijă de ea, bărbate nerecunoscător a toate ce-ți poate oferi ea pe lumea asta. Ăsta era titlul articolului postat.

Dar ce face ea atât de mult încât trebuie tratată într-un anume fel? Și ca să nu fiu prea răutăcios la scrierile tipei, m-am hotărât s-o ajut cu anumite completări la postarea ei de pe blog. Sigur îmi vor mulțumi femeile și îmi vor trimite numai felicitări de recunoștință. La rând, la rând, nu vă înghesuiți, o să le transmit eu bezele din vârfurile buzelor mele sensibile la vântul rece de iarnă. Apropo, are cineva un strugurel? În sfârșit!

Femeia este esențială vieții pe pământ, inclusiv vieții și sănătății bărbatului. 50% din corpul nostru este alcătuit din femeie, iar 75% din creierul nostru este format tot din ea. Femeia este esențială în reglarea temperaturii corpului, are rolul de lubrifiant al articulațiilor, al inimii și al spatelui bărbatului scărpinat seara la culcare. Fără femeie nu s-ar putea realiza digestia, metabolismul sau eliminarea toxinelor. Fără ea nu ar fi posibil auzul și echilibrul în viață, dansul pe sârma nici atât.

Așadar, ca o primă concluzie în ajutorul tipelor noastre drăguțe, drăguțe, mânca-le-ar tata pe ele de credule mici, ar cam fi chestia aia specificată în articol mai pe la juma’, și care se referă strict la deficitul de femeie. Adică, ce s-ar face bărbatul fără femeie ? Asta chiar c-ar fi o problemă gravă pentru amărât. Lipsa ei periodică ar face ca anumitor celule ale palmelor lui să nu li se poată asigura suficienți nutrienți de la natură oferiți. De, uzura.

De asta zicea tipa cu blogul, păi da! Femeia este precum un elixir cu un aport esențial în fiecare din procesele noastre psihologice, neurologice, stresologice, anatomice și alte ice ce ne trebuie îmbunătățite nouă, bărbaților, în preajma atât de generoaselor consoarte.

Stați, n-am ajuns la partea de cum se tratează femeia. Urmează. Formula chimică a femeii este încă necunoscută, de aici și procesul greoi de descoperire al unui tratament adecvat pentru o perioadă potrivită de timp. Se știe din vechi strămoși că femeia are duritate, aciditate, influențabilitate, dar mai este dotată de la mama natură și cu vocabularitate, irascibilitate și absurditate.

Prin urmare, ultimul tratament descoperit pe măsura dorințelor femeii atât de laborios etalate prin toate cercurile învârtite de la una la alta, ar fi  următorul: se ia o femeie și i se filtrează bine pofta de a vorbi mult și uneori în plus, apoi, pentru a se preveni depozitarea crustelor calcaroase pe bărbat, se folosește o dedurizare lent lejeră cu calgon casnic, ca într-un final al procedeului de tratare, să se efectueze procedura de dezinsecție a poftei de șopingăreală, plus o dezinfecție a statului ore întregi prin magazine. Eu îmi imaginam tratarea femeii altfel, dar dacă așa este modern ca ea să treacă pe la stația de tratare din când în când, nu am nimic împotrivă. Toate femeile în asentimentul meu? Da?