barbatMi-ai zis acum două săptămâni că mă iubești. Am avut o stare sufletească de bine cum alta nu există, de-am transpirat din cap până-n picioare mânuind lopata în datul zăpezii din fața scării tale. Ai ieșit la fereastră. Apoi mi-ai strigat un te iubesc pătrunzător, care m-a impulsionat să-ți deszăpezesc și mașina. Ningea, viscolea, dar îmi plăcea. Am plecat fericit la casa mea cu gândul, care gând a adormit buștean obosit, odată cu mine mulțumit. Cred că am zâmbit în somn toată noaptea.

Acum o săptămână, mi-ai dat telefon dimineața în zori spunându-mi că-ți este dor de mine. Of, dragostea ! Am plecat imediat la piață cu trei sacoșe în portofoliu umplându-le toate vârf. De când suntem împreună, cunosc toți piețarii. Sunt mândru de asta. Când mă pregăteam să le duc la mașină, mi-ai dat telefon și mi-ai zis cu direcție la inimă un iubițel care mi-a fermecat puterile a la Greuceanu din poveste. Am mai dat o tură de piață cumpărând încă o sacoșă ce trebuia umplută cu di toate, Gică, cu di toate. Știu, mă iubești mult !

Aseară am ieșit la plimbare amândoi, îndrăgostiți mai mult ca niciodată. Te-ai oprit deodată privindu-mă în ochi. Mi-ai declarat brusc ținându-mi obrajii în mâinile tale calde, că mă vrei pe vecie al tău. Ți-am dat cardul cu deosebită recunoștință că te am. Cunosc, în perioada imediat următoare o să-mi declari iubirea supremă cu disponibilitate veșnică de a te sacrifica pentru relația noastră. Mă iubești enorm ! Vine 8 Martie.