interzis

Ca și țăranul ăla de Dragnea care crede, pe mustața lui, că poate pune botniță unor români din ce în e mai dispuși să se revolte pe rețelele de socializare împotriva sistemului și a tot ce înseamnă mod de tragere în piept a propriilor cetățeni, un zEar călărașean și grupul lui cu aceeași denumire, au pus interdicție cu filtru de cafea inclus celor care vor să posteze în măria sa.

Hai, mă, las-o dracu, îmi vine să-i zic, nu ești nici scula sculelor, nici domnia sa zearul suprem, de trebuie să pui lacăt diferitelor opinii care de care mai inutile sau acide după caz. Se poartă acum. Am văzut și la case mai mari. Dar, dacă tot ți-ai făcut grup al loco publicației de Actualitate, când există alte câteva moduri de a-ți face public scrierile fără să implici cititori în postări, ci doar în vizualizări stricte cu setările de rigoare, ar trebui să accepți orice se specifică în codul presei libere. Libertate de opinie, măcar pentru ăi de care te-ai convins ca nu scriu măgării sau vulgarități.

Asta doar dacă nu ești aservit unui partid anume și chiar nu-ți dorești să-i superi pe cei care te sponsorizează neîncetat spre beneficiul vieții tale de zi cu zi. Asta nu înțeleg eu, că de obicei sunt mai greu de cap. Așadar, vrei să trăiești și să-ți iei salariul, pentru că tu, zearist de prestigiu cu ani vechime pe piața locală a ziarelor plimbate de-a lungul anilor către un partid sau altul, trebuie să accepți articole doar de preamărire despre respectivii cu pupat în partea dorsala cu avânt socialist?

Păi zi așa, nu ne mai duce cu zăhărelul ! Să știm și noi ce anume citim pe viitor, ca să nu te mai cumpărăm sau poate să nu te mai citim nici online. Ai câteva mii de cititori și faci figuri de genul pumnului în gură, având deja experiența faptului că-n orașele mici doar cine are afinități politice are de câștigat ? Nu te interesează părerile locuitorilor urbei, pentru că banii da trai bun nu vin de la ei, ci de la ăl altcineva bine sus pus ? Dă-i în gâtul mă-sii, niște papagali  ! Cititori de duzină.