HeaviestBodybuilder-0400.ss_full (1)Mi-a plăcut titlul, sincer și fără nicio caterincă. Genul acesta de gong poziționat în deschiderea unui viitor meci de box, face toate articolele din lume citite așa, la ceas de culcare, numai pentru amuzamentul viselor frumoase din puterea nopții. Titlul este furat, recunosc cu mâna pe tastele laptopului. L-am postat cu persistența boxerului lovit a trei stele verzi și căzut la podea, dar nu din cauza loviturilor vreunui adversar ceva, ci doar din cauza interesantei știri referitoare la aruncarea în luptă dreaptă a candidaților UNPR în ringul călărășean.

Mie îmi place partidul ăsta cu umerii lucrați la sala bine dotată a aliaților. Păi la procentajul lor, chiar nu puteau participa la nicio competiție de doamne ajută, cu boxeri mai mici, ce-i drept, din punct de vedere animalic, dar foarte vioi în jocul de sprâncene, bașca foarte rapizi în a se adapta oricărei strategii de luptă.

Așa, ca să nu mă iau prea mult cu vorba. Cică, partidul în discuție a ieșit în fața presarilor călărășeni cu o trupă de elită cvasi-necunoscută, condusă cu tactică debordantă de antrenorul deputat știți voi care, numele chiar nu contează, dar care, are nenumărate absențe la ședințele organizate de federația de box a camerei deputaților. Am văzut o fotografie cu o luptătoare la categoria muscă, ce era prezentată ca viitor candidat la titlul suprem al primăriei. O tanti. Probabil, poza fusese făcută la cântarul oficial. Într-un echipament de împrumut, tot roșu și din nou pentru interesul național, dar cu papagalul la ea mai ceva ca al lui Cassius Clay pe vremuri.

Că ea o să lupte și o să dea la ficați adversarilor ce or să fie rând pe rând scoși pe targă de observatorii competiției, că upercutul ei pentru alegerile la funcția de primar o să fie devastator pentru adversar, dar mai ales, c-ar avea la secret  un mare croșeu ținut probabil ca ultimă șansă întru câștigarea luptei sportivo politice.

Mda, mie la urechi mi-a parvenit informația, pe surse cum altfel, că un cineva mai ziarist din sală care n-a pus pixul ( ca să nu zic în alt mod ) la discursul ei înfocat, s-a ridicat în picioare și a strigat în gura mare că sportiva trebuie dusă imediat la un control antidoping. Ia steroizi, și-ar fi argumentat acesta solicitarea. Eu ce să zic de aici din fața laptopului ? Că omul are dreptate ? Păi unde ar mai fi fair play-ul politic ? Cum ? Nu există ? Hai, măi, oameni buni,  UNPR-ul este totuși forță în ringul local ! Nu-i vedeți mușchii din poză ?

titlul made în Obiectiv de Călărași