cur1

De la o vreme, m-am pus să copiez titluri de pe diferite ziare, bloguri sau ce-mi vine la îndemână cu precizie. Reproducerea cuvântului cu indicare rezumativă a textului vine pe locul doi în preferințele mele, imediat după paharul cu vin ce-l am mereu pe primul plan atunci când scriu. Nu beau, doar mă uit la el. Aduce inspirație.

O fi păcat să copiez titluri, n-o fi, cert este că nu pot să trec ca boul prin lobodă peste așa de adevărate articole scoase la lumină, culmea, tocmai de un doctor specializat în modelare și mare aiuritor de sex feminin. Dacă medicinistul specializat în estetica corpului spune că femeile cu ditamai curul au calitățile expuse în articolul lui de patru rânduri cu direcție clară de vrăjeală, ce pretenție aș mai avea la mine, un amărât căruia îi place cu adevarat în a admira ditamai posterioarele? Sau i-a scăzut clientela și vrea să la aducă pe toate la potențial dorsal maxim?

Nu mai înțeleg nimic, pe cinstite spusă! Doctorii esteticieni nu ar trebui să laude modul de silfidizare a esteticul feminin soră cu Olive soția lui Popeye marinarul? Nu mai este nicio logică aici. Cică femeile astea având curul mare ar avea mai multe calități în dauna altora mai părăsite de noroc ce n-au cu ce să-și susțină pantalonii. C-ar avea nu știu ce grăsimi alfa fără omega, toate situate normal numai în bucile femeilor, cele care ar duce ireversibil la dezvoltarea creierului.

Stai frățiuer, n-ai dreptate cu toți cercetătorii tai de la Oxford pe care îi preiei cu atâta înțelepciune. Unde mama naibii ai văzut tu ca femeile să mai aibă nevoie de inteligență Au destulă, revin eu cu susținere pentru toate femeile din lume. Stați să mai arunc un ochean pe articolul respectiv! Aaa, da! Altă calitate a bucoaselor ar fi lipsa colesterolului. Culmea bucii supreme, v-ați prins deja? Scuzați-mă, trebuie să beau o gură de vin, că m-a zăpăcit de tot norocosul ăsta de doctor. În fine. Sunt invidios.

Concluzie. Mai toate femeile trebuie să treacă imediat pe halit orice cu depunere doar pe aripioare, mai toate doritoare ale calităților enumerate de vrăjitor trebuie să renunțe la mișcare, aici incluzând toate tipurile de kangur giamps, taie bă, zumba calumba și alte „rahaturi” ce duc imediat la slăbire accentuată cu intensificare spre o moarte subită. Mișcarea nu mai este bună și nici silueta nu mai este la modă. Scuzați-mă iar, chiar acum am găsit un nou articol mai aproape de „adevăr” scris. Așa că, îmi mut atenția către el cu drag. Bărbații cu nasul mare….trăiesc mult. Hai, să ne auzim sănătoși și cu ale noastre cât mai dotate!