10494803_416692705155604_1640648513105489542_nPentru că echipa de handbal a Călărașiului trece printr-o perioadă nefastă cauzată de dezinteresul jucătorilor, cât și de neputința antrenorului în a pregăti cum trebuie un meci de handbal, m-am decis că trebuie să solicit în fața celor care iubesc cu adevărat acest sport, demisia antrenorului Aihan Omer.

De fapt, solicit prezența constantă în comitetul de critică, numai a celor care se pricep în a da sfaturi de pe margine, chibiților atotcunăscători ai tehnicilor de antrenament, dar și a celor care știu handbalul ca și limba chineză învățată în filmele cu Jet Li. Cine sunt eu ? Sunt un suporter înfocat care cunosc, știu și am valoarea informațională de a da sfaturi despre modul în care se poate antrena o echipă de handbal, cum și în ce fel se poate găsi un sponsor de nădejde într-un oraș super industrializat ca al nostru, în care banii curg spre sport numai gârlă, gârlă, dar și cum se poate alinia echipa la performanța de a câștiga Campionatul, Cupa României și Liga Campionilor Europeni laolaltă. Dunărea campioana Europei, aa ? Cum ar suna ?

De asemenea, îi solicit demisia și lui Alexandru Dedu, da, fostul jucător de mâna a doua, acum președintele Federației Române de Handbal, ăla care a jucat la Barcelona câștigând de trei ori Liga Campionilor. Incompetentul ăsta l-a uns antrenor la națională pe Aihan Omer. Îndoielnică alegere, v-o spun eu care știu cum și în ce fel merg lucrurile prin toate sporturile la rând știute. Numai manevre și iar manevre. Nimic pe profesionalism.

Așa cum vă spuneam, în comitetul de critică vor fi acceptate numai anumite persoane care știu să vorbească vulgar la adresa handbaliștilor și a antrenorului, cei care sunt supărați după meciurile fără victorie ale băieților, dar și acei dezamăgiți că al nostru căpitan și-a tuns barba. Nu vor fi acceptați în clubul cârcotașilor cei ce sunt de acord cu părerile unui obosit în ale sportului. Optimistul, pe numele lui. Nu este cunoscut, dar este posibil să-l știți mai câțiva de pe blogul lui și care, ne tot spune vrăjeli de zi și seară cu bătaie către emanciparea din sport.

Cică, el va veni la meciurile echipei doar pentru a se bucura de spectacol și de a încuraja jucătorii, chiar dacă echipa va evolua într-o divizie inferioară, așa cum a făcut-o imediat după înființare. Că el înțelege eforturile Primăriei și a altor instituții locale în a găsi sponsorizare pentru menținerea echipei în Divizia Națională, ținând cont că alte echipe cu tradiție, precum Baia Mare, au tot felul de probleme care pun în discuție chiar desființarea lor. C-ar trebui să fim conștienți că aceasta echipă s-a născut din pasiunea pentru handbal a lui Frâncu și a lui Drăgulin, și că odată cu dispariția lor de pe scena publică atât de volatil imprevizibilă, este posibil ca handbalul călărășean să rămână doar cu spectatorii ei nemulțumiți. Și cu Polivalenta goală cadou.

Are vrăjeală Optimistul ăsta, nu vi se pare ? Așadar, lăsându-l pe așa zisul blogger să-i dea în continuare cu prostiile lui, îi invit pe toți ce vor să se înscrie în clubul nou înființat axat pe golăneală verbală  și pe eterna cârcoteală. Vă aștept !