La-multi-ani-de-Ziua-Indragostitilor-Valentines-Day3

Caut torționară neagră în ceru’ gurii dată cu huilă, cu centura lată din piele de capră tăbăcită de țap care să-mi usture bucile dornice de plescăituri dure. Na și dă-i, omoară-l pe individ ! Aș vrea să găsesc femeia visurilor mele în coșmaruri întretăiate, cea mai frumoasă dintre urâte și cea mai isteață dintre țațe, aș vrea să-i declar noaptea întunecată fără stele îmbălsămată, numai ei, eternei pierdută în ceața deasă plecată de acasă.

Am dat la micul anunț Chucky înfioratul cu cicatricea la vedere spumatic de urât, pentru a o găsi pe nevinovata cu cizme lungi până peste genunchi, cea adulmecătoare de suferință vie printre nenumărații singuri căutători de frumos. Caut biciuitoare de fălci cu pumni duri trecuți prin lupte de anduranță, îmbrăcată în scai lucios și care, să aibă toate sculele de fier lăcuit în dotare.

Caut o româncă holloweenă cu dinții lipsă în față, reaaaa, care să mă muște de sfârcuri cu patentul de electrician, ahhh, ce duios, să-mi bage degetele de la picioare la tensiune 220 să fie, ca să tremur tot înfiorat, ahhh, ce plăcere, să-mi smulgă unghiile fine și să-mi bage degetele la menghina dragostei, ahhhh, ce pasiune ! De Dragobete, caut dragostea eternă, nemuritoare !