dragoste13Imposibil să nu-ți sară în ochi ceva pufușenii drăguțe, drăguțe, spuse cu gurițele strânse botici mici și rujați, cu dedicație numai una și una către prietenele mici scumpici de pe facebook. Plus multe inimioare lansate pe pagina proprie cu drăgălășenia cuvenită fiecărei prietenuțe simpăticuțe, oferite cu vreo ocazie specială de fiecare trăită în parte la intensitate maximă.

Toate roz bombon asemănătoare cu tipa aia de la drept, jucăușa din filmul american inspirator de alintături nobile. Și cum ziceam. Fetele pe facebook se alintă prelung cu ești frumi pup dulcic, geeeen, cu mieunaturi îndelungi și cățelușii deghizați îmbrăcați, mai să zică lumea că sunt arlechinii de la Circus Globus, își trimit bezele una alteia cu ce faci iubi mai trăiești și ce rujuleț ai folosit, fatttăă, că-ți stă de la superb în sus cu făcutul unei parabole roșii pe cer întorcându-se inspirat pe buzele tale dulci. Muaaa !

Staaați, s-o vedeți pe poza aia postată cu fandoseală mieroasă a câte unei piți dezmierdată într-o poziție indecentă, cu țâțișoarele juma pe afară mai să strice pixelii grămadă ieșiți din cadru. Poza aia făcută în oglinda de pe hol cât p’aci să se spargă la vederea proprietarei înțolită în ultima achiziție de la Jolido’. Tâțe, cur și buze, ca pe ceilalți să-i amuze.

Nu merge doar fotografia simplă, așeea, fără o întrebare de can can oferită spumos arătos de posesoare. Eee, ce părere aveți de mine ? Ar fi adaosul ei specificat în josul fotografiei. Și cum vin apoi răspunsurile, tropăind lingușeli adânci înfipte în minți lipsă de lingăi. Moamăă ! Care mai de care mai pasional în a-i da fetei satisfacția de pe urmă, până când, un răspuns mai real gen, ești bună rău de p..ă, oferit de unul mai cu picioarele pe pământ, să pună capăt zâmbetului de fată mare la creier al tinerei donșoare. Of, iubi meu !

Apoi, ar mai fi fetili cu slăbitul în văzul lumii și comentariile invidioase postate din prietenia ce le leagă cu adevărat. Sanchi ! Auzi, fată, dar ai slăbit bine de tot, zic, pufulețul meu mic ! Și zici c-ai dat 300 grame jos în doar o săptămâna ? Da, ce-ai mâncat, fatăă ? Apă plată cu lămâie ? Mai o citești pe câte una arătându-și mirarea a curiozitate.

Atunci, te fac indiscret să mai cauți și să răsfoiești facebook-ul pagină cu pagină, poate, poate, vei mai găsi ceva interesant de râs în prag de a adormi liniștit cu zâmbetul pe buze. Sau poate să-ți aducă inspirațiune în a scrie ceva care să implice și băieții în mu mu mu și mu mu mu pe pagina de socializare. De ce nu ? Auzi, puiuț musculos mic, nu ieșim și noi la o bericică simpăticuță și să urmărim, draguții de noi, un fotbăluț micuț ? Ar suna dialogul lor cu transmisiune directă către întâlnirea lor care va avea loc la cafeneaua din centrul orașului. Păi, dacă fetele pot pe facebook să se giugiulească fără opreliști, băieții de ce ar fi de râsul curcilor ? Ziceți voi !