11806550_902574846445000_715111421_o - Copy

Hai noroace să vă trăiască familiile vouă ! Iacă ce-am coborât acușica din bmw-ul meu ultima fiță, să moară dă necaz duJmanii mei, nu cu numere de Bulgaria cum s-ar crede, ci scula mea tocmai achiziționată pe muncă cântată în străinătățiuri. Ce dorește băieții să le cânt ? Astăzi, fiind prima zi de Aprilie, m-am gândit, nu prea mult că bate la ochi, să mă destăinui vouă cu de toate făcute și nefăcute pe toate plaiurile de discoteci, cluburi și atențieeee, să moară vecina mea de cartier, pe la nunți bengoase arătoase și în ultimul timp cu amenzi grase.

Vinee poliția !, e refrenul la modă prin cartierele pline de boCSe răsunătoare, v-o spune campionul campionilor. Oooo, viațaaaa meaaa ! În primul rând, aș dori să-mi cer iertare tuturor fanilor mei de la născare până în momentul când mi-au zis că eu sunt regele lor. Din cauză că și deoarece, ultimul meu album a fost scos pe răgușeală la studioul meu din Maiami, iami, iami. Băusem prea mult visichi rece stil american și mă aruncasem fierbinte în brațele a trei negrese reci. Acolo m-a durut în gât. În Florida s-a tras pe înregistrare ultimile mele apariții, se știeeee !

Apoi, ca să fiți absoluți convinși că vă iubesc nu la grămadă cum fac toți amărăștenii, ci individual cum fac toți barosanii, am să vă fac cadou fiecăruia din voi ultimul meu șlagăr de cu vino-ncoa inima mea de peruzea, cu adaptarea liniei melodice după un cântacios celebru de-al nostru. Acum vă fac cu ochiul drept, pentru că stângul e dat iubitei mele din Monte Carlo, acolo unde am avut șoul ultima dată. Să fi privit organizare acolo cu numele Optimistului reflectat pe cer în lasere multicolore, să fi văzut ce n-ați văzut  clienții fideli numai sculă de scule așteptându-mă cu pasiune muzicală în jurul covorului roșu, să fi auzit urechile voastre aclamări în cor solicitându-mi bis-uri până când soarele răsare, auuuu, inima mea moaaare !

Aș mai avea multe de spus, dar, din păcate, ziua este scurtă cu terminație 12 noaptea.  Chiar o să vă las pantoful meu cu cristale pe scările ultimului loc unde am să mă fredonez. Să fie în lumina lunii cu melodia mea de dor și fără jale iaso reverberație în amintirea Optimistului. Cine dorește să mă vadă în spectacolul de retragere, îl aștept cu drag în Belgravistan, sala de smarald. Atenție ! Până la 00 ! Bafto !

ps Am uitat să vă întreb ! Vă place poza ? 😀