2012_09_06_norica_nicolai1_rsz

A înnebunit lupul ! Mai că mi-a venit o oftică nemăsurată pe mine atunci când am văzut câți urmăritori are oropsita asta de parlamentar european. 48733 de papagali au dat like paginii ei. Da’ fără supărare, vă rog ! Papagalul este o pasăre frumos colorată, ciripitoare, ba chiar vorbitoare. Cum supărarea mea era enorm de mare, am intrat pe pagina ei de europarlamentar, pe pagina de facebook, am căutat informații despre ea peste tot deschizând pagină după pagină, ca într-un final, după câteva zeci de minute, să ajung la concluzia că nu merită nici negru sub unghie să i se viziteze paginile. Pentru că nul este totul.

Mai să-mi înveninez viața când am citit de Norica c-a devenit de ceva timp alesul poporului român la Bruxelles, și nici nu știam că ea a fost exclusă din partidul galben trecând cu purcel și cățel în marele partid al lui Călin file de poveste. De poveste este la câți susținători are ! Dar să revin la Norica și la întrebările care mă bântuie pe buze. Cum de n-a murit în atentatele recente, ținând cont de fața pe care o are ? Asta era de glumă macabră, scuzați-mă !

Ce poate să ofere sau să posteze Nicolai pentru a le face interesul cititorilor și susținătorilor ei abnegați ? Sunt invidios, recunosc cu mâna pe inimă ! Ce poate să aducă nou ca informație o fostă senatoare care și-a adus nepoata în plen, aia care a votat în locul unui chiulangiu lipsă la ședințe ? Cum poate să atragă atâția admiratori o tipă care a dat următorul răspuns presei, atunci când a fost trasă la răspundere despre cum a avut îndrăzneala să permite unui străin să legifereze legi ?  Este o nepoata a mea și cu asta basta ! Intră lumea în sala de plen, din punctul meu de vedere nu este nici o problemă. Nu vă privește cine este. Îmi asum eu răspunderea. Păi da, tocmai îmi caut lama de ras pentru a-mi tăia venele !

Cum este posibil să uităm așa repede și să dăm apreciere uneia care ne-a desconsiderat ca popor atâta timp ? Am declarat deja, sunt tare pizmaș pe Norica cu ale ei 48733 de aprecieri. Nici n-am altceva de făcut, să spun sincer ! Doar să mă spânzur de prima grindă întâlnită în cale, întru bucuria frecărilor de mâini ale susținătorilor de drept ai atât de celebrei europarlamentar. Ne-am dat dracu și ne merităm soarta ! Papagalilor !