646x404 (1)sclavie

Vă rog, repede o batistă ! Nu de hârtie să se rupă aia pe năsucul extrem de simandicos al consilierului oltean care o plânge chiar în momentul de față pe Olguța , ci una clasică din cârpă ca pe vremuri. Să se umfle aia de toate secrețiile pesediste, ca un sacrificiu adus de sclavul sensibil celei mai iubite dintre oltence. E bine tătuțu ? Ia sufla tu năsucul la Optimistul aici și bea o gură de apică pentru liniștea ta ! Cum ? Îți pare rău și vrei să jelești cât mai mult pentru a-ți refula frustrările ? Ia un umăr aici făcut la sală și plângi, varsă lacrimile amare și zi-le procurorilor cu numai de bine.

Sunt de partea ta și te susțin până-n pânzele, tine cont, nu pânze albe cum fac toți susținătorii banali, ci colorate pentru fideli având ouăle la ei. Ce ? Tu nu le ai la tine ? Dar unde le ții, zi-mi repede să ți le aduc la purtător ! Sau mi-e teamă că ești o muiere sclifosită ce s-a travestit în bărbat ? Una care și-a luat pantalonii pe ea greșind intenționat pervazul să și-l închidă, de i-au luat-o ouăle la fugă când au văzut că vin băieții la arestat de cinstite femei. Ah, Olguța ! Ecaterina Teodoroiu a Olteniei ! Cinstitul meu primar, cum de te-ai pricopsit cu un dosar ? Sunt eu, consilierul ce odă îți va cânta mereu, și lacrimi va vărsa atunci când tu vei da din greu în greu. Sunt oltean sensibil chiar nu știe multă lume, că pot să fac din nimic spume. Valuri, furtuni, uragane, pot să mă închin și la icoane, și-am să-i dedic Olguței greva foamei, cum i-am dedicat o poezie mamei.

Ce zici consiliere ? Este inadmisibil ce s-a întâmplat cu doamna primar ! Doamne ferește de mai rău, de o boală ceva ! Știi că sănătatea este cea mai importantă în viața unui om ? E o mare mizerie umană ordinară în viața politică din România. Din câte se pare, o candidatură la primărie nu mai reprezintă un risc, ci e curată sinucidere. Moartea în trei acte fără introducere, ci doar cu final. Va deveni o martiră, bucură-te ! Toți cei care ocupă aceste funcții se pot trezi arestați sau, doamne ferește mai rău.  Mai rău de arestați ce-ar putea fi ? Să-i arunce DNA-ul în aer ? Să le pună o bombă la sediu ? Să o mitralieze în piața publică pe Olguța ? Vreau să-i îndemn pe domnii procurori să se gândească: acești denunțători, de ce denunță, cumva pentru că nu au prins contracte? E inadmisibil să fie reținut primarul Craiovei pentru că a strâns sponsorizări să repare fațadele din Craiova, deci pentru oraș, în timp ce alții iau pentru ei. Omul Lia Olguța nu merita așa ceva. Nebunule, dar ce merită ? Te gândești la ce mă gândesc și eu ?

Ajunge, măi, omule ! Te rog, vrei să faci icter de supărare ? Gata ! Pentru a uita durerea provocată de arestarea doamnei primar, offf, of, îți recomand un tatuaj cu ea pe buca stângă, pentru că-i mai ușor dureroasă ca pe buca dreaptă, de aici și puțină uitare cu ridicare automată a tonusului tău. Apoi, ține minte, n-ai și tu o mânăstire prin preajmă pentru a da la iertare faptele ei ? Să i se citească în niște citiri sfinte de cărți, cu aminuri în zig zag-uri printre șpăgi și conturi grase, sa i se dea la sfințit mânăriile sau să-i aprinzi o lumânare procesului ? Fii băiat deștept și lasă lamentările ! Doamna de fier are nevoie de tine pe baricade, plângăciosule ! Hai, la muncă !

http://www.b1.ro/stiri/politica/printre-suspine-un-consilier-local-din-craiova-a-demisionat-socat-de-retinerea-olgutei-vasilescu-video-145222.html