Farfurie normala x

Friguleț afară acum de dimineață. Brr ! Am ieșit sa duc gunoiul că tare i se umflaseră mușchii în găleată, când ochii mei somnoroși au fost atrași de ceva lipit chiar pe ușa metalică de la intrarea în scară. În cazul meu, la ieșirea din scară. Așa cum acționează mai toți atunci când au de vândut un apartament, casa la țară a soacră-sii sau niște niscai stupi cu albine cu tot, hârtia cu informația era lipită în mijlocul ușii peste alte mormane de aduceri la cunoștință. Foarte drăguț ! Fiind un locatar curios de fel, crezând că apartamentele vor fi vestite de vreun câștig la loto sau de vreo informare privind anveloparea gratuită a blocului, m-am oprit să citesc dându-mi delicat trei urdori de la ochi. Ce drăgălaș zis ! Vaaai !

Aveți diabet sărat, glicemie ridicată și subcutanată, aveți rinichiul afectat de fumat și pleoapele căzute în ciorbă felul doi, suferiți de prostată mărită cu lupa și de diferență plus minus de potență, vă chinuiți să nu mâncați după ora 6 post mestecând, vă doriți o sănătate de fiero siliciu mangan ?

Noi, nutriționiștii afectați, suntem aici să vă facem pe plac, și poate nu, din când în când. Suntem firma de ondulat mațe și de stricat măsele “ Aperitivul Seara”. Zi și noapte , 24 de ore din 24 și un sfert, vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de asezonate calde, reci, mâncăruri tardive și deserturi reci pe bază de alge plăpânde. Suntem aici să vă oferim tot ce este mai oficial pe lumea asta și nu numai. Putem să producem pe cale naturală produse naturiste și supranaturale din orice gâză, plantă, excrement de plantă și gâză, dezordonate insecte, pământ veștejit pentru slăbit, miroase de plante, miroase seara în mod special, scântei de viespi și cărăbuși, toate cum vă spuneam, naturale.

De mâine le găsiți în farmacii luate pe sub tejghea, pe televizor la teleshopping cu Mirabeeela, în piețele cu tarabe la rădăcina stâlpului cu semnul cedează trecerea , cât și la vânzarea door to door. Numai voi să puneți botul !

Drăăăăguuuț ! Cam asta era scris în anunțul care m-a bucurat enorm cu băgare la cap a informației, cât și a memorării urgente a numerelor de telefon afișate pentru trăirea propriei vieți întru nemurire. Amatori ?