mii-de-pupicei-dc0c7c76d3c0

Pupicei de pe facebook, pupici drăguți, așa se zice feteloooor? Sunt cu buzele țuguiate pline de ruj burgundy pentru ten de porțelan, botic întins conturat cu unul berry având tonuri discrete de maro, cu toate trimisele bezele în formă de inimioareee cu renumitul coray. Mua, mua! De la distanță. Atunci când purtați rujuri ca acestea, este un adevărat statement și are touch glam neasemuit?  Dar de Clarins Extra-firming Lip Gentle Exfoliator, ce ziceți?  Le am, dă-mă la naiba?

Îmi este dor de-o bezea adevărată, fie vorba între noi. Să revenim la pupiceii și pupăcioasele noastre. Păi da, pentru că aici discutăm de mai multe tipuri și forme. Vorba unei amice, de mai multe regnuri. Sunt pupicei de fițe și curtoazie în care te atingi de două sau de trei ori pe obraz, după care, spui afectată, vaaai, dragă, dar ce bine arăăăți, nu te-am mai văzut de muuuult!

Apoi, vin pupiceii aceia simpatici de consolare pe creștetu’ capului sau pe fruntea plină de fard, hai lasă, tuuuu, oricum ești o scumpică, dar chiar ești în treeend faaatăăă! Ca imediat, să intrăm în sfera iubirii figurative. Și aici nu pot să nu amintesc de acei pupicei dulci amorezați de după ieșirea din mall, îți mulțumesc puuuui, de când îmi doream perechea asta de pantooofi!  Cald cu atâția pupicei în jur, cald! Aș mai găsi ceva drăguți și intersanți pupicei intimi pe gât, pe ici pe colo în diferite situații, dar mă opresc. Este bine, feteeeelor?