47597_13_1371736522

Ce formă are dragostea? Întrebarea este preluată, dar vă invit să răspundeți ! Nu vă înghesuiți, pe rând ! Dragostea este diferită în funcție de vârstă. Toți am avut prima dragoste, pătimașă cu săruturi lungi cât postul paștelui sau cu mângâieri atenționate ia mâna te rog. Era nebună de-o lua razna printre stele vâj, vâj, de se ascundea după lună găsește-mă, găsește-mă, sălbatică printre animale rele că numai ele mușcau de buză și de gât.

Eram în stare să fac orice pentru dragoste. Eu m-am îmbătat ca s-o uit ! Forma ? Incertă. Eram prea beat pentru a o clasifica. Apoi, a venit dragostea aia în forma cercului când nu mai iubeam pe nimeni. Încercam s-o prind. Dar poate nu voiam asta, așa că, o dădeam de la o tipă la alta. În felul acela era la modă pe atunci. Să alegi, așa erau de multe ! De dragostea pătrată nu zic nimic. Era prea colțuroasă.

Acum, dragostea este pentru familie, pentru soție, pentru băiat, pentru respect reciproc. Forma este fără colțuri, delicată, stabilă. Mai târziu, dragostea va fi bătrână, dar vie ! Forma? Eternă.