652x450_151236-buna-sau-rea-ce-fel-de-femeie-esti-in-functie-de-zodie

Cum m-a făcut curios o prietenă de pe aici de pe bloguri, cum mai toată lumea se tot întreabă cum arată o femeie pe dinăuntru, am descins cu frica în sân la nepoata Mamei Omida.  Măi, femeie !, i-am zis intrând cu  teamă în laboratorul ei select de prostit lumea pe față și la buzunare. Te rog !, și i-am povestit de-a fir a păr trei broaște disecate pe burtă cu trei dame de treflă la crepuscul. Să mă prefaci în apă plată, dar fără lămâie. După ce-mi faci vraja să-mi fie de bine, mă duci pe tejgheaua unui bar select, de unde să fiu băut de o femeie demențial de frumoasă. Apoi, să mă aștepți cu un borcan la toaleta aceluiași stabiliment de fițe, doar pentru recuperare, i-am zis punându-i în poală 100 de euro pentru efortul ei maxim.

Atât ?, se uită ea la mine chiorâș cu ochiul ei de sticlă ce băga spaima în clienți. Vrei să te las ducă la canal ?, mă impulsionă ea să mă mai scarpin prin buzunare după încă o sută verde. Nici n-am știut când m-am trezit în fața unei tipe îmbrăcată lejer în blugi cu un maieu interesant pe ea, ceva femeie de afaceri sau o bugetară cu funcție aflată în timpul liber, care stătea relaxată pe fotoliul din piele sorbind cu un pai din mine. Cristalină eram, mai să nu mă recunosc ! Și fără bule, țineți cont de asta !

Am ajuns într-un final la poarta de intrare a femeii, unde, după un moment de respiro că doar mă gâlgâise toată până la urmă, mi-am aprins lanterna a curiozitate maximă. Am luat-o în pas molcom pe cărări nebănuite, că doar fizicul ei îl știe toată lumea cum arată, când, deodată, m-am găsit cu conștiința ce s-a răstit nevricoasă la mine. Ce faci mă, aici? Ai venit să mă f….i ?, mă luă ea la rost.

După ce i-am spus motivele mele c-am venit în vizită pentru a-i cunoaște femeii interiorul, mă lăsă liber întru admirație cu gura căscată. Am văzut la geam perdele colorate de bunătate, pe jos covoare moderne de sensibilitate, în bucătăria sufletului găsind dragostea ce stătea la taclale cu toate sentimentele la rând, dar am admirat și durerea ei după o iubire pierdută jucând cărți cu speranța. Frumoase femeile pe interior !, mi-am șoptit mirat fiind de ceea ce găsisem pe acolo, contrazicându-mi totalmente toate părerile ce sălășluiau în mine antice și de demult.

Când tocmai mă pregăteam să cobor pentru a părăsi femeia, m-am împiedicat atât de rău de o coastă ce ieșea maiestuos din rând, încât cât p’aci să mă vărs peste o logoree vorbă lungă ce-și făcea de cap liberă prin zonă. Atenție, fetele, vă rog !, le-am zâmbit cu indulgență trecând mai departe. Păi da ! Dacă mă băgam în seamă cu ele, nu mai scăpam ! Fiindcă, exista riscul ca locul meu de veci să fie rinichii ei împresurați de grămada de țoale ultima fiță în ale modei. Cum repede m-am convins că femeia este superbă în interior, cu mici excepții pe care le știam deja din cărți, și de care bărbații nu vor scăpa niciodată, am ieșit la aer în paharul ținut cu mare grijă de vrăjitoare. Interesantă excursie am făcut, credeți-mă ! Și utilă. M-am convins ! Femeia este chiar frumoasă pe dinăuntru !