alegeri-la-organizatia-de-femei-a-PSDhaita-de-lupi-600x366

Chiar acum în preajma alegerilor, când voiam să mă înscriu definitiv și irevocabil într-un partid cu vederi, c-așa-mi place mie mai libertin în politică, am observat greu, pentru că așa mă duce pe mine capul, cum că-n partidele astea politice, ce nu-i corect nu este demn de urmat și nici de afiliat. Prin urmare, m-am răzgândit împresurat fiind de gânduri care mai de care mai îngrozitoare, în care șefa de partid punând piciorul în prag, bașca urlând ca disperata, mă punea să fac târâșuri în fața ei. Baaaa, chiar mă vedeam cusându-i ciorapii și reparându-i flecurile la pantofi. Văleleeeeu ! Sclav pe plantație politică, ce naiba !

Bă, fraților ! Compatrioți, tovarăși vechi și noi de la colț de discuții, spuneți voi dacă este normal ca femeile dintr-un partid orișicare să aibă dreptul la organizația de femei, iar bărbații nu ? De ce ? Asta nu mai este discriminare ?

Dacă tot stăm în fața televizoarelor cu telecomanda în mână la meciuri, dacă tot ieșim cu prietenii la cinci beri deodată, dacă tot nu se poate trăi fără noi, chiar nu înțeleg de unde atâta misăndrie ! Spun asta cu mâna pe mirul pe care îl am într-o sticluță mică la piept. Sigur, asta este acțiune concentrată a femeilor pentru a duce ireversibil la lipsa anumitor drepturi corecte ale bărbaților. Și nouă ni se cuvine ceva în țara asta, iar atâta timp cât suntem oropsiți în viața de zi cu zi, de ce să nu avem ca bonus în viața politică dreptul de a înființa organizația de bărbați ? M-a apucat tusea, scuze ! M-a înjurat vreo doamnă?