73233_576632115730965_202538953_n

Acest organ musculos bine alunecos cu rol adânc pervers în dragostea cea de toate zilele pentru unii dintre noi, dar și cu rol gustativ oferit de la natură, este subiectul a multor dezbateri despre cum și în ce fel se mai poate folosi el. Despre limbă este vorba. Din păcate pentru corecți și oameni la locul lor, limba are și partitură de îmbârligat apropiați să moară capra vecinului, de săpat cu interese ascunse pentru avantaje proprii nemăsurate, dar mai ales pentru plăcerea ochilor dați peste cap ai celui lins. Sunt mulți șefi cărora le place metoda încurajând în draci șoaptele la urechile lui spuse.

Ce poate fi mai plăcut decât să-ți gâdile cineva orgoliul fără limite? Să te laude cineva în nesimțire până când percepi c-ai fi singurul adevarat profesionist de pe pământ? Să o facă pe față și nu pe la spate, fără să-l intereseze impresiile colegilor de la locul de muncă la care cu fără plăcere mai vii? De colegi dubioși, limbiști simandicoși, tovarăși invidioși, părtași periculoși a început să fie plină România. Nu numai. Am auzit c-am început să exportăm d-ăștia!

Așadar, atenție primprejur și stați în gardă mereu! Nu când limba are legătură cu frumusețea vieții cu al ei sărut pătimaș, când pe buze, când pe gât, când amorezat săruți piepturi mari voluptoase, burice alte apendice. Nu, nu atunci, să-mi fie iertat luatul pe arătură. Ci atunci când, amatori nenumărați de a-și răsari postul cât mai sus, ori profesioniști deja cu interese în beneficiul propriu, își folosesc limba pentru a-i gâdila urechea aplecată a celui cu putere de decizie.  Și aici putem să enumeram orice domeniu pe care îl doriți, în care, lingușitori și pupincuriști, târfe feminine și curve masculine, farisei și prefăcute, nu ne lasă să ne vedem de viața noastră liniștiți în durerea noastră. Mă gândesc cum să închei. Hai sictir pentru ei! Este bine?

foto https://alinsbestblog.wordpress.com