652x450_151362-barbatii-care-isi-fac-selfie-psihopati-iata-ce-spune-un-studiu

Cum moda vine, și chiar nu mai vrea să plece uneori nici dacă o gonești cu toți câinii din lume, chiar dacă mai toți se trag în poze de nehaliți ce sunt, parcă făcându-mi în ciudă cu sâc și alte metode de băgat în boală, de azi m-am hotărât, ba chiar am jurat pe roșu, că nu o să-mi mai fac selfie-uri deloc. Păi da! Mai bine rog pe cineva străin trecător pe stradă să facă clic pe telefonul meu sculă de basculă, și gata poza.

Mă duc să plătesc o taxă la stat? Țac, îl rog pe polițistul local să-mi facă o fotografie cu casierița cea drăguță. Trec pe la bancă să-mi plătesc rata? Pac, îl rog pe ofițerul de credite să ma tragă în cadru cu fișicul de bani alături. Vreau o fotografie lângă piețarii care sustrag la cântar, bum, îl rog pe Bobiță, câinele pieței, să apese pe buton. Așa că, cum lumea amabilă există pe oriunde, m-am hotărât să ma las de selfie-uri. De unde mi-a venit hotărârea asta tam-nesam?

În dimineața asta, tot contemplând știri pe facebook, mi-a sărit în ochi poza unei tinere domnișoare frumoasă dă-o drăcuțului și belea de fotogenică. Bineînțeles, cum îi stă bine unui lingău slab intenționat, am considerat că trebuie să-mi dau cu părerea de tinerețea cea muritoare. Păi, băi oameni! Eu ma chinui să-mi trag un selfie de mult timp în toate pozițiile posibile, deoarece mă pricep la selfie-uri și nu la poziții, dar să fiu de râsul curcilor, mi se văd clar pe moacă toți anii pe numărătoarea degetelor, toate ridurile laba gâștei și chiar gușa de curcan specifică bărbaților adevărați.

Apoi, când lumina mi-a venit bine pe chipul meu angelic, am constatat calm puțin nervos, că mi se vede pielea capului nespălată de trei luni, că mi-au apărut 2000 mii de fire albe din totalul de 5000 ultima spălare pe prosop, că ochii mi s-au spălăcit în timp de la verzi băgat gagici în boală, la verzi băgat varza la saramură. Nu mai, gata! M-am lăsat păgubaș cu selfie-urile! Nu-i pentru toată lumea, nici măcar pentru mine!