casatorie-gay

Căsătoriți-vă! Faceți copii cum doriți voi prin metode pentru a vă satisface gusturi și genuri, iubiți-vă cum vreți voi cu aia mai mare plăcere care vă convine sufletelor voastre! Pe mine chiar nu mă deranjează cu nimic aspectul, ba chiar, aș putea spune, fără a avea mâna pe cur a fereală, că sunt de partea egalității în această societate antică în gândire. Doar am o rugămintea de a nu va mai lua limba în gură și controlatul amigdalelor în văzul tuturor pe stradă, drept pentru care, mi-ar conveni ca acțiunea să se desfășoare într-un cadru mai intim și numai de voi știut. E prea devreme în timp, zic!

Cu toții știm de echilibrul care ar trebui să existe în viața noastră, între bine și rău, între frumos și urât, sau între intenția de a-i lua ușor cu înțelegerea pe ăștia mai simandicoșii care nu agrează aspectul și datul buzna în principiile perimate, parcă dorind ca oamenii să înțeleagă treaba voastră din prima. O să le ia ceva timp cetățenilor să cuprindă cu mintea faptul că nimeni nu-i f..e în cur dacă nu vor în lumea asta liberă pentru toți, o să le ia ceva ani procentului destul de mare dintre români pentru a putea fi de acord cu acea căsătorie legalizată între un el și-un el sau între o ea și-o ea, dar mai ales, o să dureze vreme îndelungată ca lumea închistată încă în concepții vechi să nu-i arate cu degetul ca pe niște neadaptați ai societății.

Poate asta ar trebui să conștientizeze adepții libertății sexuale între aceleași genuri. Oamenii nu că nu vor, dar pur și simplu mintea lor atâta poate în momentul de față prinsă în percepții dominate de religie, susținute de biserică și de niște dogme greu de șters ușor din conștiință. Cu roate astea, cum în orice domeniu există pionieri sacrificați în văzul mulțimii cu aruncat cu pietre și pus la zidul infamiei, cum orientarea sexuală nu e o alegere a gloatei „normale”, ci o proprie opțiune a oricăruia dintre noi, cum specialiștii ne spun mereu că o familie de părinți de același sex sunt la fel de capabili să crească la fel de bine copii ca și familiile mixte, nu văd motivul ca homosexualitatea să nu înceapă a avea dreptul la  normalitate și iubire. În a avea propria identitate. D-aia zic, nu am dormit în același pat cu George Michael, Elton Hohn sau Boy George, dar le-am ascultat mereu melodiile cu mare plăcere. Ba chiar m-as duce și la o bere cu ei.