dureri-in-fund

Chiar așa, de ce ne doare în cur și nu ne doare în altă parte!? Poate că așa suntem construiți genetic, ca atunci când organismul este stresat din dorința de a avea mai mult și mai mult, durerea de ceilalți să se propage venind din cap vrând să se golească și ăla de dejecții, ca apoi, să ajungă în partea cea mai sensibilă a corpului omenesc pentru a-și face de cur, și nu de cap.

Durerea în cur, la figurat scriind, nu este la fel ca orice durere instant provocată de un motiv anume. Corect? Ba bine că da! Ea nu ustură, nu dă înțepături sau junghiuri, prin urmare, nici nu este necesară intrarea la farmacie pentru a ne cumpăra hemorzon cu introdus în partea dorsală a unui supozitor cu plăcerea aferentă. Ahh, ce bine! Durerea în cur nu ne încovoaie de spate cu dureri de șale, nu ne taie la stomac cu ghiorțăit de mațe, și nici nu ne străfulgeră cu săgetătură prim măsele. Este pasionala la modă ce defilează lejer pe podium printre miile de alte dureri ale atâtor apatice și indolente persoane.

Apare mai ales în mediul urban din cauza aglomerărilor de indiferenți și lasă-mă să te las, asta doar din cauza modului revoltător al orășenilor de a trece pasivi peste cadavre în orice situație ivită, așa că, durerea este la loc de cinste prin nepăsare în orice domeniu de activitate. Bine, bine! Durerea a și fost dintotdeauna ajutată de publicitatea făcută din gură în gură prin diverse expresii celebre ce au propulsat-o în preferințele noastre, împământenita las-o(l) la dracu’ că merge și așa fiind înrămată la loc de cinste în vocabularul oricărei persoane bine emancipate. Din păcate, durerea în cur n-are leac și nu se tratează, ci doar se menține vie! Este cronică, dă-o la dracu!