show-erotic-la-plaja-doua-staruri-porno-au-incins-atmosfera-pe-nisip-foto

Cum astăzi mi-am făcut de cap pe malul mării sub soarele intens, nebunul, că tare simpatic mai este când mă îmbrățișează cu razele lui, aș dori să vă detaliez noul mod de intrat în apă al domnișoarelor cinci stele made în Coasta de Moldova, Bacău, România. De unde știu? Văleu, dacă ar ști Gigi di la Suceava că noi suntem la mare, și-ar băga unghia în gât. Nu fată? Ar fi vrut sa vină ieri la noi, la Bacău, dar i-am zis ca sunt ocupată, i-a strigat una alteia înainte de a-și face apariția pe mal, mergând ambele prin admirația nisipului pas înaintea pasului mirând bărbații de primprejur. Oftaturi din greu și o palmă după ceafă primită de mine. Cică m-aș fi uitat prea insistent după ele. Ai mă!, da nu-i adevărat!, i-am spus soției, mă uitam în zare după vapoare. Luați-vă ochelari de soare, prieteni, și n-o să pățiți ca mine!

Să revin la cele două fete. Sigur au văzut figurile în filmele de la TV, dă-le încolo! Tabloul în care eu drogat de doua beri și soare bătut prin pălărie amețit capul de șase plus șase grade alcool, privit într-un sfârșit cu admirație (doar soția se apucase de citit cartea aia pe care cu greu a deschis-o) către ele cum se pregătesc să ia valurile în piepturi. Slavă Domnului, aveau cu ce!

Deci, ca să pot povesti de la început pentru a înțelege tot românul. Ridicat în picioare împletit părul prins în ăla elastic colorat, luat papucii în picioare, că doar frigea nisipul de chiar putea să se lase cu bășici pe tălpile fine, mers încet dând din buci către apa prea sărată pentru gusturile lor, ajuns la apă papucii jos așezați la dungă, dat cu piciorul drept apa în laterale, vai, fată, cât de murdară de alge e!, săltați ochelarii căzuți puțin de pe nas, aplecat în față 90 de grade, încercat cu suprafața palmelor luciul apei și udat în sfârșit o parte din corp, în speță claviculele osoase ținute la regim. Strâmbat din nas, din figuri, gesticulat din mâini a nemulțumire prea mare îngrămădeala la Eforie Nord, reîntors boticuri mari la pled și așternute lăți lungilă. Pentru că, bronzul e original, gen!