17080

Stând în cur în fața mării cu ochii lipiți bine de niște țâțe ce tocmai treceau vesel jucăușe prin fața mea, beleuzul, lipite ale mele organe de vedere cu prenadez din acela scump cumpărat special pentru ocazia sosirii mele pe plaiuri de nisip fierbinte, mi-a venit instant fără să mă gândesc prea mult, v-ați prins deja, că n-ar fi rău să-mi deschid o afacere de vară. Fără bani prea mulți, dacă stau bine să mă gândesc, fără grija zilei de mâine că n-aș avea cliente, fără stres. Ci doar plăcere în a lucra cu productivitate. Să-mi înființez o firmă sezonieră în măsurat ce are femeia mai frumos pe lumea asta. Sânii.

Și cum totul se rezolvă în ziua de azi numai manual, dorind să fiu în trend cu ultimele producții manufacturiere, am ajuns la concluzia că singurul mijloc de a clasifica sânii, basca premii de popularitate oferite cu drag, este metoda demnă de real succes și anume, artizanalele handmade bărbătești Cum mintea îmi continua să circule nebuna prin cerebel dându-se de toți pereții capului, cum soarele mă dogorea chiar în creștet, m-am întrebat în continuare cam cum să procedam noi, bărbații, ca să le seducem pe femei pentru a veni rând pe rând la singura agenție de clasificare, măsurare, pipăire, fotografiere trei priviri și filmare slow motion pentru videoteca de aur a eternității?

M-am referit la bărbați, deoarece, am de gând să dezvolt afacerea pentru a o promova în toată țara și mai ales în străinătățiuri calde. Optimistul&Friends Association va fi singura companie non profit care va dori sa creeze cataloage de frumusețe desăvârșită cu imortalizarea clară a sânilor, și unica firmă de calitate care iubește cu adevarat frumoasele lumii. Aici nicio femeie nu va fi jignită, refuzată, nedorită, toate indiferent de statut vor primi în dar o poza cu administratorul societății, iar sânii ei vor fi prezenți în toate topurile de modă. Asta da business de vară, nu?