duel_1

Ce am văzut ieri este de domeniul fantasticului, ăla cuprins între irealitate și lumea de basm în care au apărut două tipe care și-au cărat pumni dat binețe cu ceva tras de păr asezonat cu blesteme spuse adânc întru protejarea rivalei, de aceea, vă rog să mă credeți că, niciodată în era modernă a vârstei mele n-am văzut așa cafteală între două femei. Zărisem eu ceva aglomerație într-un colț de plajă de la Marea Neagră, plus îmbulzeala aferentă cu încurajările spectatorilor de pe margine nelipsite în astfel de momente, dar nu-mi imaginasem că se poate așa ceva între două cucoane toată firea la anii lor.

Doar citisem zilele trecute în Historia despre duelul cu săbii dintre o prințesă și o contesă, bătaie în zăngănele metalice desfășurată cu sânii dezgoliți pentru acordarea unei asistențe medicale cât mai urgente, luptă petrecută din cauză că nu au putut pica de acord în legătură cu alegerea aranjamentelor florale la un eveniment din acele vremuri. Dezacordul total în rezolvarea problemei le aduse față în față la busturile dezvelite. Acum, scuzați-mă, fetele actuale de ce s-or fi luat la tras de păr și de ce nu în sânii goi la fel ca predecesoarele lor? N-a fost corect pentru cei prezenți la spectacol!

Faza de care vă povestesc din trecut este dintr-un episod istoric real care a avut loc în 1892, cunoscut drept primul duel al emancipării. Mi-am pus mâna la falcă mirat, gândind că, dacă atunci a fost prima bătaie pentru emancipare la țâțele goale purtată, păi, fetele astea trebuiau să fie goale pușcă într-un modernism total. Totuși, au trecut atâția ani de atunci, nu? Cum deja lupta aprigă se încinsese între ele, cum deja începuse să sară ba un sutien colorat de pe ele, ba un slip îndoit de pe cur cu arătare a bucilor nebronzate, îh, nașpa arătau, doi bărbați mai îndrăzneți le-a despărțit nervozitatea ce tindea să le ia pe amândouă de ciuf. Urât mi-a fost, sincer!

Cum cafteala dintre femei este destul de rară în zilele noastre, eu aș propune în ordine, o petiție întru dezaprobarea publică a celor care îndrăznesc să ridice palma una asupra alteia, o amendă ca să le usture pofta de scandal, la cratiță, fetele, la cratiță, și nu în ultimul rând, o mica carceră în destuparea minților înfierbântate de la soare. Eu le iertam numaidecât, să știți ! Numai dacă se duelau ca fetele din trecut, la busturile goale și cu săbiile în mâini.

http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/ce-s-au-duelat-topless-o-printesa-o-contesa-1892

e3rfg