descărcare

Femeile își aducE aminte cu furie de acel tip de bărbat care le-a făcut să sufere într-o perioadă a vieții lor, mai aproape de zilele noastre, când iubirea pierdută încă mai face ravagii prin inimi de îndrăgostite, ori în trecutul tinereții, când nenorocitul și-a bătut joc de ele într-o iubire falsă jucată cu rolul actoricesc specific escrocilor sentimentali. De obicei, este acel gen de bărbat pe care fiecare tânără aspirantă la prințul pe cal alb sosit și-l dorește. Asta-i unu la mână. Apoi, mai este doi la mână cu femeia trecută în a doua jumătate a vieții cu speranța că, în sfârșit o să-l întâlnească pe cel care arată bine, numai gunoier să nu fie, pe cel care le vorbește din cărți numai ce vor ele sa audă, pe cel care convinge suflete pretențioase ce ar putea dărui oricând Luna de pe cer, pe ăl care are întotdeauna buna cuviință la el, fiind politicos și întotdeauna cel mai ascultător din lume.

Câte nu au visat la bărbatul care stă în poziție de drepți în fața lor, care știe să aibă grijă de copii oricând și la orice oră, sau la cel care știe și le face pe toate fără crâcnire. Din dorințele exagerate ale femeii s-au născut escrocii sentimentali, credeți-mă! Din păcate pentru noi, bărbații retro care am avut întotdeauna vrăjeala clasică pe mai multe fronturi ale relațiilor benefice orgoliului de masculi, pentru vechi demodați în clasicele tertipuri de păcălit, femeile au început să nu mai pună „boticul” odată ce, pe firmament au apărut adevărații cuceritori ai genului feminin avid de vorbe și iar vorbe.

Acum, la modă sunt cuceritorii de pe facebook, ăia la grămadă luați tineri imberbi șapte clase pe ambele picioare, bătrâni mai să le fie femeilor silă de ei, cei care, una, două, pe pagina la vedere sau în privat cum îi stă bine unui fu..c..s pursânge, fac declarații romantico plângăcioase sau direct la subiect, ca și cum femeia ar avea sexul în palmă. Hai, fă, te f.t și eu!? Azi, escrocii sentimentali asemănători cu Romeo când avea pojar sau cu Viorel Lis atârnându-i co….e până-n pământ, agramați cunoscând legile gramaticii cap coadă, seduc fără limite femeile în on line-ul românesc. Păi, mai face față cineva pe lângă masculii ăștia feroce? Spuneți voi, dragelor!