60839883

Vondelpark celebra grădină publică din Amsterdam, Olanda, ar putea fi considerat un adevărat rai al persoanelor cu un interes exacerbat pentru sex, al exhibiționiștilor, al voyeriștilor, al lesbienelor și homosexualilor, dar și al protestatarilor în pielea goală. Nu sunt multe locurile publice de pe planetă unde sexul în aer liber, în văzul tuturor, să fie admis fără pic de pudoare!

Cum nu știu de ce dau numai peste știri din acestea care să-mi incite imaginația la maxim, eu neavând nicio treabă cu satisfacerea orgoliilor mondene, am zic să nu trec ca boul pe pășune, ci să mă opresc în fața deosebitei informații în a-mi da cu părerea într-o atenționare clară la obiect pentru amatorii de sex în natură. Pe dracu! Pentru că, acolo unde este situat parcul este posibil să mai ajungă o noxă nesănătoasă, un miros de hamburger bine făcut sau un smog incitant de tras pe nas în loc de .eroina celor de la Carla’s. Așa am auzit. Cum că, ăștia folosesc la greu excitanți ai tupeului maxim, altcumva ei neavând curaj să-și dea jos inhibițiile de pe ei în văzul lumii. În fine!

Deci, în urma cercetărilor efectuate de voluntari numai unul și unul fără procesul fundamental al activității nervoase opus excitației, s-a ajuns la concluzia că sexul în văzul tuturor este benefic ficatului întru detoxifierea lui generoasă, inimii, că-ți ia cu mana durerea din piept și, bineînțeles, ochilor că se clătesc cu alte perechi în extaz. Totuși, există un inconvenient sau mai multe chiar, fără discuție! Nerăbdătorilor! În primul rând? E gălăgie auzindu-se într-una, ahhhh!, stai mai la dreapta că nu-l mai vad pe ăla cum se mișcă! În al doilea rând? Ohh, ia uite ce poziție nouă încearcă aia! În al treilea rând? Eehhh, auzi dragă (se strigă peste cinci perechi mai încolo) nu mai geme așa tare! Nu pot să mă concentrez! În ultimul rând? Vaaaai, nea polițistule, nu poți să ne păzești mai departe mai încolo? Nu mă excit când te vad! (există și pază, v-ați prins?)

Și mai este inconvenientul cu timpul probabil, fiindcă și meteorologii se pot înșela zicând una cu soare cer senin, alta cu niscai vânt cu ploaie bătaie la cururile goale. De-o fi și o grindină, au pus-o! Așa că, le zic cinstit cu un sfat din umbră amatorilor ai sexului la răcoarea naturii.  Cu ceva acoperiș deasupra e mai trainic, ca podul de piatră!