Camaroresto_05_2000

Vă salut și nu muriți încă de ciudă, fraiericilor! Mi-a pus fratele meu Dumnezeu mâna în cap, fără păr așa cum îi stă bine unui descurcăreț de România, chel ras în cap să nu-i murdăresc mânușițele alea scumpe ale Lui care m-au ajutat mult, nici nu vă puteți imagina în capetele voastre pline de civilizație. Haide măăă, că v-am făcut de data asta! O să devin celebru. Dar nu m-am recomandat! Trebuia să mă știți deja, sărăciilor! Sunt Gipan, nume jmecher pus de mămicuța și tăticuțul, să le trăiască familia ani mulți de acum încolo pe meleaguri străineze! Eheee! Ce părinți bengoși am!

De după Revoluție le-a venit mintea la capete, de atunci se gândeau cum să facă banul să mangleasca  cumpere și ei unul d’ăla bengos 4 plus 4, cu pele albă tapițată peste tot și la motor dacă era nevoie, cu roți spițate ca la căruța moșului care căra pe vremuri fer vechi cu ea. E diferență frățiorii mei, că făceam caterincă, nu v-ați prins? Gipan vă salută și vă face oftica lungă cât lanțul meu de la gât cu petre prețioase pe care l-am furat  achiziționat vara trecută pe muncă cinstită de la amărâții ăia de engleji. Pe muncă corectă s-o faceți voi, tensionaților pe viață!

Miam loat benveu, să muară pretenarii mei dă năcaz! Ăsta din poză. Cum e? Cum arată? Așa, așa, dați-i ocol, uitați-vă pe geam cu mâinile pâlnie să vedeți stil și personalitate, să vă minunați, milogilor, de așa pesă de pesă rar găsită pe peața de mașini din țara noastră vecină, Bulgaria, cea cu ceafa lată la graniță. Admirați-o până nu vă vine rău de ciudă! Alo, 112? Am nește oropsiți care se uită pe pagina mea de feisbuc la noua mea achiziție, și tare mi-e frică să nu-și bage vreunul unghia în gât de oftică. Să stea salvarea pe fază!

O să mă pozez cu ea, asta ca să mă vedeți în figuri cum deschid ditamai ușa nemțeasca de la mama ei. E, mai trebuie s-o ung cu nește uischi pe ici colo pe la balamale, fitze, fitze, tătuțu. Mai este necesar să-i mai atârn câteva zeci de mătănii la oglinda retrovizoare și pe luneta din spate, aia din față fiind deja ocupată cu oglinzile pe care le-am lipit pentru gagica mea pe care n-o am încă. Dar, stați să ies pe șosele cu ea, reactor, turbo, turbo, să vedeți atuncea cum o să fie coadă la marșarierul meu. Numai una și unele! Aaa, vă place? Miam loat benveu, să muară pretenarii mei dă năcaz!