image8

Femeia ar vrea și să se îndrăgostească de un tip bine gândit de natura binevoitoare cu el, clădit perfect cu mușchi de granit din ultima stâncă eternă pe pământ, ar dori să-și ofere inima unei inteligențe de mascul sora lui Einstein clonată, să iubească ochii lui ca peruzeaua șlefuită de un cunoscător al perfecțiunii date, dar și să nu se îndrăgostească de animalul pervers scăpat de săgețile Xenelor războinice de-a lungul a ani și ani, ăla care și-ar dori să-i subjuge inima ei sensibilă plină de sentimente, da astăzi, mâine nu.

Într-adevăr, îl dorește enorm pe bărbat pentru a-i mângâia chipul proaspăt ras de mascul pursânge neaoș, de a-i mângâia părul galben floarea soarelui ai dracu cu reclama lor, de a-i lua inima într-un tango al vieții în doi pe vecie. Ia priviți la el!, ar gândi ea într-o oftică supremă moștenită cu voie de la strămoși de gen sensibil, să mă aibă nenorocitul la mână gândind că sufletul meu este dornic după el? Nici să nu-și imagineze măcar un pic că o să accept avansurile lui pline de măgărisme specifice tuturor bărbaților. Că nu mai asta știu, sa profite!, și-ar continua ea gândurile elaborat abstracte sosite pe calea aerului de pe Marte.

Doamne! Dar ce este cu umflătura aia la el în pantaloni?, s-ar întreba ea dând deja ochii peste cap. Femeia și ar face dragoste nebună dimineața înainte de ridicarea din pat, exercițiile din zori fiind foarte revigorante pentru întărirea feselor, sau seara înainte de culcare având îmbibată camera în obscuritatea lumânărilor, și n-ar face, ținând cont de purtarea  grosolană a bărbatului care are în atitudine doar să ceară sex și iarăși sex.

Femeia ar vrea ceva așa sublim cu moartea căprioarei spusă, dar și altfel să fie cu luna de pe cer oferită, adică nu, să nu fie așa, că-i plictiseală mare, ci, și ar vrea să fie singură în acele momente numai ea cu gândurile ei, dar nici să nu plece bărbatul nicăieri golan la o bere rece. Iar tu, masculule feroce, ieși naibii de sub pat!, în acele momente dificile pentru ea, ar trebui și să fii, și să nu fii acolo. Femeia, atât de ușor de înțeles cum nici nu vă puteți imagina!